deletedmom209 Byncdii gerçekleşmedi kuzum benim oğlum ikizler burcu olacak adammış dengesiz bi doğcam diye tutturuyo bi doğmicam diye anlaşılan çok uğraştıracak bizi bunlar başlangıç
Brlgry deletedmom209 kocam ikizler aman tanrım çok zor yetiştirmeyede bakıyor tabi ama dengesizler ya bi dengesiz daha geliyor başıma kova olarak hayırlısı bizden uslu bir şey hiç beklemedim zaten 😂
Byncdii deletedmom209 oyyy bin kere maşallah ne kadarda güçlüsünüz kuzum benim 🤲 doktorlar ne diyor bu duruma peki hala sezeryan düşünmüyorlar mı ?
deletedmom209 Brlgry sen yandın desene bende ikizlerim kovalarla hiç anlaşamam birbirimizi yeriz evin içinde kıyamet kopacak hazırlıklı ol 😍😂
deletedmom209 Byncdii hiç niyetleri yok aşkım doğurtma taraftarı değiller suyum da patlamadı ya rahatlar o yüzden ikinci kere ciğer geliştirici yaptılar yedek doz 1 sefer bekliyoruz yarın çıkmaya niyetim var allah nasip ederse dua edin
Brlgry deletedmom209 hayırlısı be çok kızdırırlarsa ikisinide naşlarım 😂 senin nasıl gidiyor olacak gibi değil mi sunu sancı falan neden vermiyorlar acaba 🤔
Merveozcelikcckl deletedmom209 bi engelin yoksa şiddetle normal doğur derim eşsiz bir duygu 8 gün önce normal Doğum yaptım 16 saat inanılmaz ağrı çektim ve ona rağmen inadına normal diyorum böyle bir duyguyu ömründe sadece Doğumda yaşarsın herhalde bende sezaryen olmayı istiyordum korkumdan ama iyi ki olmamışım diyorum şuan
deletedmom209 Merveozcelikcckl az önce bi doğum gördüm ve çok korktum hasta masada yatıyodu doğum bitmiş kanlar içinde epizyo da yapılmış altına leğen koymuşlar kan ona aksın diye leğen dolmuş çok kötü oldum
deletedmom209 [bilinmeyen] iyim kuzum allaha şükür çıkışımı isticem yarın hiç sancım çıkmıyo dümdüz çizgi çıkıyo valla
deletedmom213 deletedmom209 hacı kurbanlık koyunlar kesilen dier koyunları görür ya Sende aynı onlar gibisin 😀 Doğum yapan ablaları izlion leğen kan falan 😀 Ne çektin be neydi senin günahın 😀 Sen bi doğursan tüm form rahatlıcak valla 😋🙋🏼🧘🏼♀️🤱🏼🤱🏼🤱🏼🤱🏼
Merveozcelikcckl deletedmom209 koz niye bakarsın öyle şeylere 😁 sen onu unutmaya bak Doğumda bunların hiç birini görmüyorsun sadece yeşil örtüyü görüyorsun😁
Beratalpinannesii deletedmom209 bende sabah bi doğum videosu izledim hala elim ayağım titriyo yarin psikologa gidiyorum nasipse 😔 travma olduk daha doğurmadan
Nur1234 deletedmom209 ayy kiyamam kadına ya yazık allahım çok kötü leğen falan koyma rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin. Özelde demi bu boyle mi muamele yapıyor lar
deletedmom209 deletedmom213 hahaha sorma ya yemin ederim 5 kere post açtım doğuruyom diye doğuramadım ama sen gel benim zamanıma seni de görcem en çok ben dalga geçcem senle 😂😂😂
deletedmom209 Merveozcelikcckl ya yeminle bilerek bakmadım doktoru arıyodum sigara çıkcam dicektim doğumhanede buldum kendimi 😂
deletedmom213 deletedmom209 nisansa inş :) Nisanda yazarım 😀 sen o sıra ohooo bebek kocaman olmş olcak :)) Yaz mutlaka :) Bende deyim vaay be ne sular akmış deyim zaman geçmiş deyim :)