Sinem0303 kız doktorunu geçtim şükür ben karşılaşmadım böyle tip bi doktorlara da
Bende 2 keredir devlete gitmeye başladım imkanım olsa özelde basarım parayı dogururum ama imkanım yok
Gecen gittik hastaneye gebe izlem diye bir bölüm var bilmiyorum burun devlet hastanelerinde var mı, bir de eğitim diye bir şey daha var anneye emzirme hakkında bilgi veriyorlar burda da .
Herneyse bende 2.kez gideceğim için ilkinde bu eğitim denen yere gittim ve bidaha gidilmiyor diye biliyorum oraya gelen hastalarla bi konuşma geçtiğinde duymuştum. Bende direkt gebe izleme gittim hemşire sanırım orda bi boy kilo bi de tansiyon olcuyor yaptığı is de bu dedi bana gittin mi hayır geçen sefer geldiğimde gitmiştim gidilmiyor diye biliyorum dedim kim dedi sana burdan hangi görevli söyledi göster bakiyim dedi şaşırdım bi buraya gelen hastalardan duydum dedim insan gibi söylerseniz açıklarsanız anlarım dedim nerden bilebilirim dedim daha 2.kez geliyorum diye söyledim hemşireler hepsi değildir tabi ki bunlar gibi olanlar için söylüyorum doktordan daha çok havalilar okudularsq düzgünce yapsınlar işlerini Bende okudum karşımdakine insan gibi davranıyorum azar atmak yerine çok sinir bozucular gerçekten