mucizevar 24 haftalık hamileyim kalçam çok ağrıyor oturup kalkarken,yatakta dönerken çok ağrıyor.magnezyum kalsiyum kullanıyorum günde 2 tane soda içmeye başladım ama fayda etmıyor hiçbiri.böyle kuvvetli bu ağrıyj yaşayan var mı.??
Nermin_nur1 mucizevar merhaba bende 25 haftadayım aynı sorun bendede var kalçalarım bel ağrılarım bir anda başladı oturduğum yerde uzun süre oturamıyorum sabahları yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum az önce mesela lavaboya gitmeye kalktım bildiğiniz belimin ve kalçamın her yeri ağrıyor .ben hiç bir şey kullanmıyorum bi doktora sorucam 🙈
12mommy mucizevar var ben iki buklum oluyordum yuruyemiyordum son haftalarimdayim simdi daha beter oldum malesef ilaçlar fayda etmiyor bazen
Bkyya mucizevar 30. Haftamdayım canım bende de var ne kadar ilaç kullanırsan kullan bazen fayda etmiyor işte 🤦♀️ şuana kadar ne duyduysam denedim ☺️ sodanın haricinde günlük 21 kuru üzüm çiğ susam falan da denilmişti bende faydası olmadı denemediysen sen de Bi dene istersen belki sana faydası olur 🌼
Zeyna27 mucizevar bende 21 . Haftadan beri var magnezyum kalsiyum bende kullanıyorum canım ama yatakta mahvediyor beni sadece tek çözüm ayaklarının altına yastık koy dedi varis başlamış gibi duruyor dedi o yüzden olabilirmiş çok şiddetli oluyor uykuda ağlıyorum kız bebek mi senin
mucizevar Nermin_nur1 sana magnezyum kalsiyum başlar yüksek ihtimalle canım umarım işe yarar sende ama bana fayda etmıyor şu an daha şimdiden bu agrı oluyorsa daha ileriki zamanlarda düşünemiyorum 😟
Nermin_nur1 mucizevar evet ya bende aynı şeyi düşünüyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsin yavrucaklar
T1996 mucizevar canım aynı postu bende açtım yakın zamanda, sol ayağıma bastıkça ağrıdan ölüyordum hele ilk ayağa kalkarken, dün kontrolüm vardı ve hemoroid olduğunu öğrendim halbuki makatımda memeleşme dahi yoktu iç hemoroidmiş meğer krem verdi doktorum :(
mucizevar T1996 bende o da var hamilelikten önce de vardı şimdi arttı ama onun agrısını iyi bilirim öyle bir şey degıl canım kemik ağrısı bu
suscarparimm mucizevar Kızımda yaşıyordum doğurdum ama o ağrı kaldı hala çok ayakta kaldığımda vs sağ kalçamın biraz üstünde ağrı var şimdi tekrar hamileyim bakalım ilerleyen haftalarda artacakmı
mucizevar suscarparimm kız bebeklerde mi oluyor acaba çoğunlukla inşallah ağrın olmaz bu kez de kolaylıkla geçirirsin hamileliğini 🌸💐
miniktirtilim mucizevar merhaba bende gebelik oncesinde de bh sorun vardi sol kalcama dogru sinir sıkışması varmis meger zaten bu sorun icin mr girmem gerekiyordu ki kan testinde hamile oldugumu ogrenip biraktik o meseleyi ama suan 13 hafta olmama ragmen felaket kalca agrim var topalliyorum bazen. Bulasik makinesini kapatmak icin egilip oyle kaldigim zamanlar oluyor. Magnezyum vs kullaniyorum tabi ama nafile.
mucizevar miniktirtilim bende aynı öyleyim işte daha da arrtı öncesinde bildiğim bir rahatsızlıgım yoktu ama kimbilir belki de benimde o tarz bir şey vardı şimdi karnım büyüdükçe zorlamaya başladı belkide.evet fayda etmıyor hiç magnezyum nedense
miniktirtilim mucizevar evet belki oncesinde olan biseytir genelde karin sismesi kilo alimi ile falan iyice kendini gosteriyor bu sorunlar