Birgul Semmra ben aşırı istiyoduumm planlamıştık girecekti de zaten. Ama bi an sa sezaryen falan oldum o an aklımıza dahi gelmedi, giremedi.
Tugceelanaz Semmra O an ki sancıyla kimseyi görmek istemedim açıkcası. Beni de o durumda görmek istemezdi sanırım 🙃
Tgbpoyraz Semmra çok istemiştim doktor kabul etmemişti iyi ki etmemiş beni öyle görmesini istemezdim 🥲
Aseltos9 Semmra ben istemiyordum ama apar topar gidince kimseyi çağıramamıştık eşim girmişti yanımda olmuştu iyi ki de girmiş diyorum şimdi 🙈
Bayancorek Semmra Hayır istemem, çok üstüme titriyor şuan bile ah vah yapsam üzülüyor ağrım sızım oluyor diye duygusal baya, o an görse daha kötü hisseder kendini, o yüzden sıcak bakmıyorum. 🙈
35lavanta Semmra İlkinde ben çok istedim ama eşim tedirgin oldu saygı duydum annem girdi benimle ama bunda kaçışı yok girecek doktorumlada anlaştık girene kadar doğurmuyoruz bebeği 😂😂😂
demirrleydi_ Semmra ben çok istiyorum ama eşim istemiyo seni o halde görmeye dayanamam diyo o bu tür konularda çok hassas
gurbetcianne97 Semmra benim eşim hep yanımdaydı. İyi ki de geldi onun orda olması ayrı müthişti. Türkiye’de duyduğum kadarıyla her hastanede alınmıyor ama alan bi yer varsa kesinlikle eşinizle girmenizi öneririm. O çocuğu yalnız yapmadınız sonuçta ☺️
Berenibeklerken Bebeğimin ilk anlarına birlikte şahit olmak istiyoruz çok çok farklı bi bağ oluşucak eşim de girmek istiyo zaten aksi bi durum olmazsa gircek inşallah
erdem_agah Semmra cok isterdim. İşin duygusal boyutunda değilim tamamen cektiklerimi görsün isterdim 😁😁 burada bebeğin bağını bile babaya kestiriyorlar ama maalesef benim esim giremez. Kan tutuyor fenalasiyor 🙄 sinir oluyorum bu duruma…
Tanemveannesi_ Semmra ben istemezdim zaten kana dayanamıyor 🤣 bayılıp gider bide ne biliyim uyandırdım ya ben hala eşimin yanında giyinemem yani 🤭 garip ama oyle