Meryy10 Bana da doktorlar erkek dedi 19 haftalık oldum ama etrafımdaki herkes ısrarla bak gör kızın olacak diyor ve moralim bozulmuyor değil detaylıyı bekliyorum bende 🥲
Mucizeannesi28 Meryy10 ay bnde 18 haftalık oldum nerdeyse 13 haftadan beri 4 doktor falan gördü hepsi erkek dedi çevrem kız dedikçe inan insanın biseu alası gelmiyo
Kizilkafaa Minnak-annesi1 Detaylı ultrasonda netleşir benim fikrimce, bende 19 hafta olacağım 2 doktor kız dedi ama inanın hiçbir şey alamadım. Heveslenemedim bile değişir diye, yarın doktora yine soracağım. Net mi alışveriş yapacağım diye
Minnak-annesi1 Kizilkafaa Kizilkafaa 20 nisanda tekrar kontrolüm olacak bir değişiklik olursa en azından bu sefer netleşeceğini düşünüyorum inanın aynı durumdayız heveslenemiyor insan
elisammmm Minnak-annesi1 Doktorlar dururken çevreye inanmamız ilginç açıkçası kusura bakmayın lütfen ama banada hâlen diyorlar ama aldırış etmiyorum kii iki farklı doktorada görünmüşsünüz ☺️
Minnak-annesi1 elisammmm elisammmm çevreme inanmadım ama hamileliğin verdiği psikolojiden kaynaklı olsa gerek sürekli bir acabada kalıyor insan ayrıca bu haftalarda erkek denilip kız çıkan çevremde de çok örnek var yoksa hurafelere göre yaşamıyoruz
Happymami Minnak-annesi1 ayy aynı durumu bende yaşıyorum kız bebek bekliyorum annem dahil herkes bu karın erkek bebek karnı gör bak diyor 3-5 parça elbise almışım onda bile hevesimi kırdılar tabiki evlat ayrımı yapılmaz ama insan alışıyor kızım diye seviyorum bebeğimi öyle diyince de acaba erkek mi diyorum içimden beni de şüpheye düşürdüler bende detaylıyı bekliyorum 3 ayrı doktor da kız dedi bakalım bekliyoruz 🎈🎈
Minnak-annesi1 Happymami Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah yakın zamanda net bir cinsiyet duyarsın doktorundan
Leylaleyy Benimde ilk bebeğimde herkes karnıma bakıp erkek dedi. Doktorum kız dedi sonuç kız oldu hiç inanmayın bence. Doktorların yanılma payı çok az
haklisinesracim Minnak-annesi1 etrafın demesiyle ne alakası var gözleri ultrason ışını mübarek ne bilirler senin rahminde olanı
Dyg___ Minnak-annesi1 13. Hafta kesin erkek dedi doktor partisine kadar yaptık. 21. Hafta pipiyi göremiyorum dedi ne kız diyebildi ne erkek kendide şaşırdı çekindiği için söyleyemedi belkide. En iyisi detaylı için randevu al dedi 22. Hafta başka doktordan randevu aldım ve bebeğim kıza döndü şu an 25. Haftam ve bebeğim kesin kız 😊
Minnak-annesi1 Dyg___ tuhaf oluyor işte insan bide ne kıyafet ne bsey hiç bsey alınamıyor. Ama bakalım detaylıda ne çıkacak
Dyg___ Minnak-annesi1 evet baya sinirlerim ve psikolojim bozulmuştu o sıralar açıkçası erkek istiyodum😊 bide hiç bu tarz yorumlar görmemiştim ben ta ki başıma gelene kadar hiç böyle birşey beklemiyordum hayal kırıklığı yaşadım. Cinsiyet partisi yaptık ismi belliydi ismine özel şeyler yaptırmıştım boşa gitti hepsi ama Allah a şükür kolay atlattım şuan kızıma odaklıyım sağlıklı olması önemlisi 🙏🏻🥰
Gul1998___ Bana 17 hafdamda 100 80 kiz dedi ama detaylida netlesir dedi deyisirmi.sizce cok merak ediyorum😁
Belgiya Minnak-annesi1 bana da kız dedi doktorum ki ben 3 farklı doktor gittim onlarda kız demişti ilk zamanlar ama net değil demişti 20 haftalık da kız dedi doktorum 22 haftalık da detaylı girdim orda da kız dedi doktor ama benimde kafam karışıyor bana da erkek diyen oluyor etraf da kız bebek kıyafetler alırken korkuyorum şimdi 28 haftalık olduk artık değişmez diye düşünüyorum 🥺🥺🥰🥰
121 Minnak-annesi1 Benim kızdı 16. Hafta da kız denilmişti kesin olarak 19. Hafta gibiydi yanlış hatırlamıyorsam erkek olduğunu öğrendik
Busrabens Ben bu gün kontrole gittim doktor kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi alışveriş yapma şimdilik biraz daha bekle dedi 🤷♀️