mrs_atalay Unutkananne aa öyleyse iyi ben de kurtulmak istiyodum prilamdan. Bi kere unutup içmesem ertesi günüm zehir oluyor bulantıyla geçiyor. 12. Haftadan sonra geçer dediler 21-22 oldum nerdeyse hala bulantım var inşallah gaviscon iyi gelir
mrs_atalay aslhankrhan94 gerçekten de dedikleri gibi saçla mı alakalı acabaa belki biizmki erken saçlanmıştır zaten bana çektiyse 40 günlükken saçım bağlanıcak kadar uzunmuş 😂
aslhankrhan94 mrs_atalay Oo maşallah 😳 Vallahi ben saçsızmıştım, babamız saçlıymıştı bakalım görcez 🤭
Yerfistiklarininannesi mrs_atalay yagli salçalı yiyince oluyo benimde bu hafta baaladi 26haftadayoz gece uyutmadi soguk sut ictim iyi geldi biraz
Asil28 mrs_atalay korkutmak istemem ama 20 Li haftalarda geçsede 33-34 ten itibaren sürekli var bende en iyi arkadaşım gaviscon oldu çok fayda etmese de. Bazen geceleri mide suyu ağzıma geldiği için boğulacak gibi oluyorum yataktan fırlıyorum
anneyimmm42 mrs_atalay 20+3 deyiz geceleri benide zorluyor mide yanması Hareketleri hissediyor musunuz
nuhunannesi42 mrs_atalay ayyy Allah sabır versin ya mide yanmasi çok zor gerçekten bende o haftalarda yaşadım ne yesem.midem yaniyodu doktoruma söyledim ilaç verdi kullandım 1 hafta falan sonra geçti şükür
mrs_atalay nuhunannesi42 ben de süt içince kesti yağlı ve baharatlı de yemezsem komple keser inşAllah
Leyla_nur mrs_atalay 2 çay kaşığı karbonat yarım çay bardağı suyla karıştırıp bir kerede için. Bana ilaç ve diğerleri fayda etmedi. Uzun vadeli mide yanmasını bu şekilde geçiriyorum.
mrs_atalay Leyla_nur inşAllah o kadar uzun süreli yanmam olmaz ama olursa mutlaka denerim canım teşekkürler ☺️
Leyla_nur mrs_atalay yanlış anlattım galiba 🤦🏻♀️ yani karbonatı o şekilde kullandıktan sonra uzun süre mide yanmam geçiyor demek istemiştim. 😊