uzaldlal mavi18_ merhaba muayene ücreti ne kadar peki birde Ankara’ya kısa süreliğine geleceğim randavu bulmam mümkün mü ?
Semrasular uzaldlal en son 500₺di şuanda ne kadar bilmiyorum ben doğum paketi aldım. İletişime geçerseniz yardımcı olurlar ama 1-2 hafta önceden randevu alın çok dolu oluyor.
uzaldlal Betusgani merhaba muayeneye ücreti ne kadar acaba ve Kısa süreliğine Ankara’ya geleceğim randevu bulabilir miyim acaba ?
Betusgani uzaldlal Merhaba, muayene ücreti 500 TL en az 1 hafta önceden arayarak randevu almanız gerekiyor, size gerekli bilgileri veriyorlar 🙏🏼
Betusgani Semrasular bende valla ama artık bebeğim sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok bizler bi şekilde toparlarız moodundayim 🥰🤲🏼
Semrasular Betusgani evet Ali hocaya gittim ama fiyat almıştım bikaç kişiden ortalama hepsi aynı fiyatı verdi Aydan biri biraz daha yüksek söylemişti ben yer değişikliği olmasın diye Ali hocaya gittim Gayette güzel ilgilendi hepsi aynı işlemi yapıyor zaten 😁
Betusgani Semrasular Bende yer değişikliği olmasın istedim Ali hocayı tercih ettim, ne kadar sürdü peki ? Cok soru sordum ama 🙈