Hayrunisa merve_ozdmr52 acıyor yanıyor döküntü gibi fazla sayilmaz kuru cilt gibi ve sadece kasiklarin üst yanlarinda
merve_ozdmr52 Hayrunisa söyle söyleyim hamileliğimin başında decavitle bi ilaç daha vardı adını hatırlamıyorum şuan alerji yapmıştı yüzümde ellerimin üstünde felan kızarıklıklar yüzümde döküntü vs olmuştu hemen ilacı kestim. Şuanda 35+1 deyim 1 haftadır ağız kenarında çeneme doğru kızarıklık var deri döküntüsü gibi dehşet kaşınıyor ama dokununca acıyor doktoruma sordum dün hamilelik egzamasıymış suan krem kullanıyorum baya bi geçti. Ya ilaçlarınızın yan etkisi yada böyle bişey olabilir doktorunuza danışın kesinlikle. İlaçların yan etkisi olup olmadığını anlamak için 1 2 gün ilaçları kullanmayı bırakın isterseniz.
12_ze Hayrunisa benimde ayaklarım çok kaşınıyor deli gibi sizin el kol falanmıs ayak ve ayak parmakları için çözümü olan
annesinin_beybisi Hayrunisa decavit kullanmıyorum ama magnezyum ben de kullaniyorum bilmiorum alakası var mi
Sibb merve_ozdmr52 hangi ilaçları kullanıyorsun benim ağız cevremdede var bana verdiği ilaçları 10 gündür kullanıyorum ve tüm vucudumu sardı
Neslikra06 Hayrunisa benin aynı sen gibiydim ve 1 aydır ugrasıyordum vermediğim kan yaptırmadığım kan testi kalmadı ama hep temizdi bi cildiye doktoruna gittim derdimden anlamamış bana nemlendirici verdi gönderdi meğersem uyuz olmuşum
Nzlasln Hayrunisa şimdi Forma girip bu kaşında için tartışma açacaktım yaaa ben neredeyse 2 haftadır öldüm resmen yaaa pazar günü hastaneneye gidip kan verdim sonuçlarım temiz çok şükür ama kaşıntı geçmek bilmiyor özellikle akşamları başlıyor el üstü ayak bileklerim bacaklarım saç diplerim bitmek bilmedi 😢
Neslikra06 Sibb gebelerde dahil her yaş grubu insan uyuz olabilirmiş 4 yaşında kızım var o da aynı şu an ve 36 haftalık hamileyim bebek doğmadan bu illetten kurtulmak istiyorum ona da buluşmasından korkuyorum zaten şu an uyuz salgını varmış
Sibb Neslikra06 evet bi kaç kişi uyuz olablrsin dedi kendimi kaşımamaya çalışıyorum yüzüm saç diplerime kadar kaşınıyorum kıyafetlerimi sürekli değiştiryorım ama bi işe yaramıyor çok kötü oluyorum ama doktor egzama diyor herkes egzama bi yerde olur diyor
Nur234 Hayrunisa lütfen kolestazı araştırın , kesin olucak diye birşey yok Ama hamilelikte kaşıntı diyince kolestaz geliyor akla.
Nur234 Hayrunisa karaciğer e bakılıyor alt ast safra asidi biluribin diye , hepsine sağlık ocağı bakıyor birtek safra asidine bakmıyor .yani sabahtan aç karına gidebilirsiniz sağlık ocağına 🌹
Neslikra06 Sibb uyuz özellikle ellerde parmak aralarında ve baş parmakla işaret parmağın birleşim yerinde,göbekte,dirseklerde bileklerde yogun kaşıntı şeklinde oluyor
Smymn Hayrunisa bende yeni post acmistim size denk geldim 🤦♀️ kolumun iç kısmında ufak kırmızı benekler var kaşınıyor ama kasimadim cokda moralim bozuldu . İnşaallah ağda dokunmuştur ama normalde asla dokunmaz 🤦♀️🤦♀️🤦♀️