hunilimom SedaYldz ilk doğum cahillik mi biomiyorum çok cesaretliydim hiç korkum yoktu tek korkum sancı çekip sezeryana donmekti 😂 şimdi başıma neler gelicegini bildiğim için bunda daha çok korkuyorum bir diğer korkum da kızımdan ayrı kalmak
Ozlem0133 SedaYldz İlki spinal sezeryandi ama acil oldu bişe anlamadım canım şimdi az da olsa korku oluyor
SedaYldz 2tospikannesii aynıyız suan nasıl belirti va var mı bende aşağı baskı artmaya basladı iyicee sertleşme de oluyor karında
2345hafsa Ikıncı daha kolay kendınızı korkutmayın bende 3.beklıyorum bakalım nasıl olucak 2.dogumum çok rahattı ınsallah oyle olur hastaneye gıtmemle Doğum arası 1 saat ancaydı 1saat sonra aldım kızımı kucağıma
SedaYldz 2345hafsa hadi yaa masallah bide o kırku var bende hastaneye yetişememe korkusu toplamda sancı ile doğum kaç saat sürdü?
Deryabelinay Kızlar 55 günlük anne olarak bildiriyorum ikinci doğum gerçekten daha kolay oluyor suni sancıyla olmasına rağmen geceler haram oluyor size o kadar söyleyim daha fazla korkutmayayım 😅
SedaYldz Deryabelinay son uykular bunlar biliyoruz aslında doğumdan sonrası daha meşakkatli ya Allah yardımcımız olsun😅
Aslanidikut SedaYldz ilk doğumum çok kolaydı 2.ye 20 haftalık hamileyim hiç korkmuyorum ikinci kolay oluyo diyor herkes tek tedirginliğim doktorum değişti sadece o birz kafamı karıştırıyor yoksa epiduralle gayet rahat bi doğum yaptım inşllh bu da öyle kolay olur ☺️
Mybabe_mom SedaYldz 32+4 teyim. İnanılmaz endişeliyim ve derdimi kimseye anlatamıyorum 🤣 dışardan bakınca kolay gözüküyor millete normal doğum 😒 inşallah hayırlısı ile atlatırız 🤲🏻
SedaYldz Nil2736 aaa evet cidden o sürekki gelip parmak sokmalarından öyle yorulmuştum ki doğumdan daha zordu
2tospikannesii SedaYldz valla bende de oluyo o mesela ara ara ağrılar oluyor her ağrıyı aha doğum sancısı diyorum sonra bakıyorum puff ucmus gitmiş kalmamış agri sanci 🤣🤣
2345hafsa SedaYldz akşam başladı canım sancı ama sankı adet olucak gıbı ılk dogumum zordu hemen gıtmıcem dedım duş ta gectı yanı gecem ama dayanabılıyordum duş çok ıyı gelıyordu sabah da 7 de arttı ıyıce dayanamıyordum artık esım ısten geldı gıttık 5cm açıklık var dolaş dedı doktor bana yarım saat dolaştım 6cm olmuş sonra gırdım dogumhaneye ebeler geldı Doğum baslıyor dıye herkez hazırlık yapıyor üç ıkınmada dıkıssız doğurdum çok ama sımdı kırk haftalık oldum hıc belırtı yok ınsallah bu dogumum da 2.dogumum kadar kolay geçer
sevda_korkmaz92 İnanın benimde aynı 5 sene önce mecburi sezeryan oldum 28 haftalığız şuan şimdiden korkuyorum ne yaşayacağımı bildiğim için birde ilk kez oğlumdan ayrı kalıcam 🥴😭
Melisa_48 SedaYldz hiç stres yapmıyorum 7+4 deyim bazen unutuyorum karnimda aklima gelince hersey güzel olacak annecim diyorum. Doğumdan sonra daha güclu olmam lazım çünkü ilk evladıma sımsıkı sarılıp güçlü durabileyim
Anne12 SedaYldz hamilelikle ilgili iki korkum vardı. Bulantılar ve doğum. Herkes her hamilelik bir degil dedi ama benim bunda bulantılarım daha fena oldu neyse çok şükür geçti. Şimdi sıra doğumda bu seferde herkes ikinci daha kolay dogarmis diyor. İnşallah öyle olur ama öylede böylede geçiyor unutuluyor. Unutulmasaydı ikincileri yapmazdık 😅😅
Feyzashnn SedaYldz Doğuma 24 gün kaldı ama ben her aklıma geldiğinde oturup ağlayasım geliyor, elim ayağım buz kesiyor 😣1. Doğumum kolay olmasına rağmen yinede korkular azalmıyor maalesef, Rabbim o an yardımcımız olsun inşaAllah 🌸