cemrekuyucu 27+2 haftalık hamileyim 1 haftadır sağ kulağımda yüksek tempolu kalp atış sesi duyuyorum sol kulağımda herhangi bir şey yok. Bu durum normal mi yaşayan var mı böyle bişey? Sebebi nedir acaba?
Derinsu2019 cemrekuyucu bende de ilk gebeliğimde o haftalarımda olmuştu dört beş gün nabız atma sesi gibi duydum sonra şiddetli bi ağrı oldu orta kulak iltihabından dedi bana doktor, kulaklarımı temizlettirdiktwn sonra bidaha duymadım, sizde varmı ağrı vs ?
Sermec27 cemrekuyucu bende de aynısı oldu hatta doğumdan sonra da ara ara yaşadım doktora gittim mr cekildi sanırım kulakta 1 kemikler alakalı onun genetik yapısından dolayı gebelikte özellikle kansızlık gibi durumlarda kalp hızlı attığı için o nabız sesini daha fazla hissedermşz doktorum böyle demişti
La_le cemrekuyucu benim hamileliğin 2 ayından sonra başladı halende devam ediyor başımı koyduğum gibi kalbimin atışni duyuyorum
Enesvezeynebinannesi cemrekuyucu merhaba uzun zaman olmuş ama yinede yazmak istedim.bende şuan 28 haftalık gebeyim.1 aydır kulağımda kalp atış sesi duyuyorum.nabzım yüksek olmasa bile duyuyorum.özellikle ayağa kalkınca.sizinki geçti mi ? Şuan nasılsınız ?
Jan91 Evet, bendede oldu, hamilelik ilerledikce vucutta kan orani 40% artiyor, kalpte daha fazla kan pompalayabilmek icin cok fazla calisiyor, doktor zaten nabizida kontrol ediyor her defasinda
Yolcu_26 Enesvezeynebinannesi bende duyuyorum bu sesi sürekli korkuyorum artık şuan yok yeni uyandigimdan heralde birazdan gün içinde ayaklanmaya başlayınca yine başlar
Yolcu_26 Enesvezeynebinannesi ben hiç nabzımı falan ölçmüyorum siz ölçüyor musunuz onunla alası var mıdır
ilaydamom_ Enesvezeynebinannesi Yolcu_26 kızlar merhaba. Benim de kulak çınlamam hamilelik boyunca oldu. Hatta delirmek üzereydim. Doktora da gitmedim ama çok şükür doğurunca geçti . Siz benin gibi olmayın yine de bir doktora görünün içiniz rahat etsin 🌸
Enesvezeynebinannesi Yolcu_26 ben ölçüyorum nabzım normal çıksada o ses duyuluyor hafiflemiş oluyor ama duyuluyor.benim demirim düşük çıktı ferritinimde 5 .ıktı baya düşümüş.belkide ondandır
Yolcu_26 ilaydamom_ aklıma saçma sapan şeyler geliyo acaba benim kalp sesim mi yada bebeğin mi kalbi mi durdu falan filan insanı sinirlendiriyor bazen bu ses
Enesvezeynebinannesi ilaydamom_ doktora göründüm ama birşey demedi ,😔 demir eksikliğim var belki ondandır
ilaydamom_ Yolcu_26 çınlama demişim ama benim de kalp sesiydi resmen unutmuyordu beni. Ben de aynı şekilde çok tedirgin oluyordum. Hele uyumaya çalışırken o sessizlikte nasil bangır bangır ses geliyordu. Ben çare bulamamıştım hatta başlık da açmıştım bunun için
Enesvezeynebinannesi ilaydamom_ çok sevindim hem senin adına hem kendi adıma inşaallah benimde geçer hemen.🤲🥲 2 buçuk ay var doğumuma