Simgeyuca Sermincev benimde gözüm çok korkuyordu bizde 4 günlük olduk sezeryanda zorlayan beni sadece oturup kalkarken ağrıması bu Arada sizin de ayaklarınız da şişme oldu mu acaba
Sblglr Sermincev acıyomu acı hıssedıyomusunuz bende ılk dogumum da sezeryan istiyorum ama cok korkuyom hıc ameliyat falan olmadım
Sermincev Sblglr acı hissetmiyorsun canım sadece çekiştirme hissediyorsun benim canım çok tatlıdır ama hiç acı çekmedim, çekiştirmeleri acı gibi algılayabilirsin ama aslında acımıyor❤️
Aselimmerva KADER743 özell de iste dogumun beni uyuşturunca takın de benim ilk dogumumda beni uyuşturduktan sonra taktılar çıkarırken de öyle acı olmadı yani
Sermincev KADER743 hiç bişey hissetmedim ne takarlarken ne çıkarırken, takarlarken uyuşuktum zaten, çıkarırlarken de hala biraz uyuşuktum hiç bişey hissetmedim☺️
Sermincev Mewre hiç hissetmedim kuzum sondayı 😍 ne ara taktılar ne ara çıkardılar anlamadım bile bende çok korkuyordum 🙈
Erayhilal Aselimmerva benim de en korktugum sonda takilip çıkarılması düşününce bile içim tuhaf oluyor ☺️ Bende anesteziliyken takmalarini soylucem umarim oyle olur 🥰
MMmerve_ Sermincev tahmınjm spınal oldunjz ben ılk genel olmustum sımdj spınal olucam ınsallaj salı gunu cok korkuyorum:(
Sermincev MMmerve_ spinal kesinlikle daha iyi bence hem bebişi görüyorsun hem de sonrasında daha az ağrı çekiyorsun, spinali yaparlarken kendini hiç kasma kasarsan iğne acıtır ve ilerlemez, inşallah kolay kolay geçirirsin de sağlıkla kavuşursunuz ❤️❤️
bebegim42_ Sermincev rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun rabbim bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🌸
dilaaaraozturk Sermincev canım öncelikle tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün bebeşinizi 🌸 bende 37+2 haftalığım karnımda yoğun sertleşme var tek bi bölgeye toplanıyor sabah uyanıyorum sermsert bi şekilde falan geceleri hafif hafif kasık ağrım oluyor regl olcak gibi şeninde böylemiydi daha çantası bile hazır değil normal doğum istıyorum ondan korkuyorum heran gelcek diye 😂😂
Sermincev dilaaaraozturk benim sertleşmem tek bir bölge değil bütün karnımda vardı kuzum🙈 tek bölgede toplanmaları normal diye biliyorum ☺️ İnşallah istediğin gibi bir doğum geçirirsin ve hastane çantası artık hazırla kız doğurcan az kalmış 🤣
svbarut Erayhilal zaten uyutulduktan sonra takılır o . Ben uyanık bile taktırmıştım ne takılırken ne çıkarken hiçbir acısı yok onun serum borusu gibi ince bir boru zaten nasıl acıtacak ki
MeyraRana Sermincev bende normal doğum olarak gircektim ama acil bi şekilde sezeryana alındım kanamam çok vardı sancım vardı açılmam yoktu ama sabah yatırıldım ertesi sabah işte doğuma alıncam tam 38.haftalığım bebeğimin kalbi ani bi şekilde 60 a kadar düştü çok acil bi şekilde sezeryana alındım uyutmayla zaman kaybı olur o yüzden belden uyuşturmalı aldılar ama öyle herkesin anlattığı kadar kötü bişi değil sezeryan doğum gayet güzel geçti bide herşey annede bitiyor dirayetli olursa erkenden toparlar kendini ben doğumdan çıktım 4 saat sonra sonda çıkarıldı 2 saat sonrada hem gazımı çıkardım hemde büyük abdestimi yaptım canım yandı ama oğlum ve kendi iyiliğim için muannat olmamam lazımdı.