Bebeklerselam54 Fadime99 postun başlığı kaynana sorunu kizlar koşun du miileti toplum diye öle yazdiydim biri gitmiş saçma salak bişi yazmış bende bildirdim onu moderator adını değişmiş sonra postun
Zerooomm Fadime99 hahskekekjrjdmmdjdjjejrjrj yarısına geldim gülmekten yarıda kestim yapma Fadimem lavaboya gidip geleyim sonra ortalığı sel götürecek yoksa şgşglfşşgktkflflfk
cahillesohbetikestim Fadime99 bende tam olarak böyleyim ama adetim gelmeyince daha da beterim şimdi de gözüm yollarda kaldı gelse biran önce diye 🤣
Fadime99 cahillesohbetikestim niye kız ben adet olmayınca kedi gibiyim sessiz sedasız dolaşırım evde🤣🤣
Dilsay Fadime99 Ben ben beeennnnn🥸Eşim adetime 1 hafta kala hiç bulaşmaz bana 😅😅😅Bazen kafasını kıracak gibi oluyorum yine de tamam karıcım der yine de küserim hanshshs😂😂
cahillesohbetikestim Fadime99 yok kız öyle değil bazen geciktiği zamanlar oluyor o zaman daha bir gergin oluyorum adetim geldi mi bir rahatlama geliyor bana 🤣
gorky Evet benimde bu şekildeydi birde düzensiz olduğu için Allah’a emanet 2 3 4 ay geçip oluyordum senin kat ve kat fazlasıydım 😁