Kızlar ben adete yakın agresif kompleksli çirkin bişey olup çıkıyorum, profil fotomu da adetliyken çekmiştim 😁😁🤣🤣cidden böyle bir sorunum var, normalde çok sakin olan ben adete yakın evde terör estiriyorum, herkeş kaçıyor benden, eşim A dese kavga, B dese cıngar çıkıyor, C deyince de evi terkediyorum o derece beynim dönüyor, dün eşimden dökülen cücük kıllar yüzünden evde cıngar çıktı, paramı ve altınımj alıp evden çıktım, eşim kapıda dedi fadük gitme adet olacan belli etme eyleme dedi fadük, bense bırak yoksa binayı başına toplarım dedim, merdivenlerden inerken bir basamak ikinci basamak derken ne oluyor laa kıl yüzünden evi terkettim desem reklam olurum, rezil kelpaze olurum dedim, kapıya vardım yağmur yağıyor gel vazgeç bu sevdadan dedim yukarı çıktım, bi baktım eşim donlarını giymiş geliyor, beni aldı eve gittik, eşim kıllarını makinaya vuracağını söyledi barıştık, sonra düşündüm evliliğimde ki en büyük kavgalar adete 2 gün kala çıkmış hep, benim gibi olan var mı yoksa tek miyim, eğer ki teksem yarın randevu alıp kadın doğuma gidecem, bu arada annem bacılarımda öyle, adete yakın delleniyoruz ailecek😢😩😩😩bu gün yarın adet olurum ahanda böyleyim