irem-Dora Mrvsmt2502 ya beni de ben bir hafta bekledim bir de, genital kaşıntı ve akıntım var diye gittim hiçbir şey yapmadı. Yerinden kalkmıyor demek herkese öyle
Biyo_logg Mrvsmt2502 çok çok geçmiş olsun benmde ilk doğumum doğumdan sonrası felaketti İnşallah ikinciye böyle olmaz 🙅♀️
prensannesi1649 Mrvsmt2502 çok çok geçmiş olsun okudum gerçekten gözlerim doldu ne kadar acı çektiğini tahmin bille edemem belki ama çok şükür ki bebişin yanında Rabbim acısını göstermesin hiç bı zaman analı babalı büyütün bebisi❤️❤️
Mrvsmt2502 Ksksksk7372 doğumda falan ilgilileri Allah razı olsun ama şehir hastanesindekiler daha ilgiliydi. Ayrıca doğum odasındaki wcler kirliydi peçete bile yoktu her wc sonrası hem sıcak duş alıyım hemde temizlenlylm diye duşa giriyordum
Fjfhjhgjgghg 5 sene önce banada aynısı yapıldı çok fazla dikisim vardı ebeler doktor çağırdı ameliyatla dikiş atıldı falan yani mümkünse gitmeyin oraya 4 yıl öncede çocuğum bir yaşına gelince dikisimi çok kotu attıkları için açıklık oluştu hiç rahat değildim hastane ameliyatı ustlenip estetik yaptılar yani gitmeyin 2 kere doğum yaşamış gibi biseydi resmen
Mrvsmt2502 Fjfhjhgjgghg ay inşallah öyle olmaz ya dikişler çok kötü evet buzdure buzdure dikmişler hep. 5. Gün bugün hala sızlıyor ben bakamadım sanmıştım
Mavistez Mrvsmt2502 merhaba gebelikte kan değerlerle elinizde PLT degeriniz kaçtı acaba biliyormusunuz bu kanamanın sebebi bunun düşüklüğü de olabilirmi yoksa tamamen rahimle alakalı sorun yasadiniz
Mrvsmt2502 Mavistez Şimdi baktım PLT değerim doğumdan önce de sonra da normal hep şuan 176 mesela. Benim rahimim geride olduğu için doğum zorlaştığı dan kanama oldu canım
S_C1006 Mrvsmt2502 canım Allah evladına hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah bizde sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza alalım bebeklerimizi. Bende muayenelere şehir hastanesine gidiyorum. Ama doğumu özel de yapmak istiyorum.
Mrvsmt2502 S_C1006 amin inşallah canım teşekkür ederim sizde sağ salim kavuşun inşallah. Doktor içinse olabilir ama odalar ve ilgi açısından özel hastane gibi şehir hastanesi
S_C1006 irem-Dora canım gerçekten ben meram tıpa 1 kere muayene oldum sonra zaten bidaha gitmedim. Şehir hastanesinin ilgisi çok daha iyi sana bi tavsiye hiç meram tıpa gitmeden şehir hastanesine git.Bende mesela doğuma kesin muayene olduğum doktor girme şansı olsa doğumu da orda yapmak isterim ama işte kadın doğumda kim varsa doğumu o yaptıracağı için ben özele gitmek istiyorum ki bide senin dediğin gibi tek kişilik oda istiyorum.
irem-Dora S_C1006 yaa, sezaryen derlerse bende özele giderim büyük ihtimal de normal doğum istiyorum bakalım, şehir hastanesinde olsun o zaman ya, meram tıpa randevu da bulamıyorum zaten doğurcam neredeyse hâlâ gidemedim 😂
1508 Mrvsmt2502 çok geçmiş olsun Allah bebeğinizi size bağışlasın 😍hangi doktordu acaba benim ikinci sezeryanım olacak istek üzerine tekli oda oluyor mu bide eşim bebeği görebiliyor mu son soru refakatçi kabul ediyorlar değil mi