heleninannesi06 Ahmetugcee başkent Songül hoca ile yola devam ediyoruz 😃 kırk doktor değişiminden sonra
Buseveprensleri01 Ahmetugcee adanadan bizden de bir selam olsunn 25 haftalığiz oglumla ikinci hamileligim özel metroya gidiyorum ilk hamileligimde de hastanem ve doktorum aynıydı ferat erol kendisini çok seviyorum çok iyi bilgili hastalarına önem veren bir doktor oğullarimin ebe dedesi :)
heleninannesi06 DenizinAnnesiiiii evet Güler yüzlü ilgili sağ olsun pozitif doğuma az kaldı zaten böyle bir doktotla bitirmek iyi oldu süreci 😊
DenizinAnnesiiiii heleninannesi06 ben de adanadayım Songül hanıma gitmeyi düşünüyorum bir de Güzelyalı hastanesini çok övüyorlar kararsız kaldım 😀
heleninannesi06 DenizinAnnesiiiii valla Adana’da gezmedigim doktor kalmadı benim 😃 en son başkentte başka doktora gidiyordum ayrılınca Songül hanıma geçtim ama hemen numarasını verdi ara yaz istediğin zaman filan ilgili samimi bir doktor Güzelyalı bize uzak oraya hiç yolum düşmedi 😃
DenizinAnnesiiiii heleninannesi06 başkente de hastane olarak güveniyorum yenidoğan olsun ameliyathanesi olsun. Tanısı tedavisi güzel bir hastane bence
DeryaCan01 Merhabalar… Ben de Başkent’ tevGulsen hanımla başladım. Öyle de devam edecek gibi güler yüzlü , samimi bir doktor gercekten
heleninannesi06 DenizinAnnesiiiii 3600 sezaryen 6600 normal doğum bu kısım inanılmaz saçma yani Tek kişilik oda 860 TL İki kişi 250 TL Bı de vip gibi bişey yapmışlar 7000 kusur normal sezaryen fark etmiyor süsleme ve şerbet filan veriyorlarmış
Ftmaa1 heleninannesi06 Merhaba bende Başkente gidiyorum Mehmet hocaydı doktorum fakat ayrılınca Songül hanıma yönlendirdi henüz kontrol günüm gelmedi ilk defa tanışıcam senin tarifinle içim rahatladı biraz nasıl biri diye merak ediyordum . Ve sana şey sormak istiyorum doğum ücretleri başkent için dimi oranın ücretleri bu gittiğimde fiyat sorucaktım da merak ettim o yüzden sana sorayım dedim
DenizinAnnesiiiii heleninannesi06 evet oranlar saçmaymış biraz 😀 iki kişilik 250 ise tek kişi 500 600 yapın bari dimi 😀😀
heleninannesi06 Ftmaa1 benimde Mehmet hocaydi yani ben cok samimi buldum sevdim Evet başkent için ücret bende son gittiğimde sordum
Eflinimm Zeynosunannesii 25 haftaligim sadece 1 kere ilgisiz davrandı ama aksi takdirde memnun kaldım benim gebelik biraz sorunlu geçiyor gece saat 3 te bile aradığım oldu ona rağmen çok güzel açıklamalar yaptı yada acil bı durumda hastaneye çağırdı ben çok memnun kaldım açıkçası o hastanede 2. Doğumum olacak ilk doktorum celal ardıçtı ondan memnun kalmadım doktorun ağzından cımbızla laf alıyordum