Aydogdu2 Dlr48 benim ilk gebeligimde 25+5 de olmuştum 5 cm aciklikla şimdi 2 gebeligim 14 haftamda oldum canım hunislesme var şimdi bende de onunla 40 mm
Dlr48 Aydogdu2 ilk gebeliginizde doğum ne zaman yaptınız ne kadar dayandı dıkısler ben suan 29. Haftamdayım bazen ayakta yada oturdugumda baya baskı oluyomus gıbı oluyo sanırım baskı sızınde oluyomu
Sadriye35 Gllklncc kullanmadığım şey yok magnezyum progestan fitil iğne nidicard her şey kullanıyorum
Biyo_logg Smilend maşallah sanırım kilodan dolayı erken doğum yaptınız 🤗 ben 39. Haftada 3 kilo dedi doktorm
Smilend Biyo_logg zaten iri bebekti başından beri. Suyum da 34. Haftada arttı . Dr um sezaryen planlıyordu ama oğlum normal doğmak istedi ☺️ Erken doğum sebebi su fazlalığı olarK söyledi dr um
Aydogdu2 Dlr48 30+1dogum yaptım canim ama benim savcılarım durdurulmadı dikislerimde sorun yoktu bebek ağırlastikca oluyordu
Sadriye35 Aydogdu2 sancılar nasıl oluyordu sizin tarif eder misiniz ben de dikişliyim sancim oluyor o yüzden merak ettim
Biyo_logg Smilend sağ selamet doğmuş ya minnoş iyi şükür 🙏 darısı benim doğurmama bende 39+ 5 im tık yok 😭
Aydogdu2 Sadriye35 canim benim önce nisanim gelmişti sonra sancı başladı ama bendeki doğum sancısı dayanilmiycak haldeydi ilaç ağrı kesici falan hiç birsey kesmiyordu ve düzenliydi doğum sancısını farklı olsundan anlarsın çok keskin oluyor
Sadriye35 Aydogdu2 anladim canım senin bir anda başladı heralde doğum sancin öncesinde pek bir ağrın olmadan benim sürekli ağrılarım var o yüzden merak ettim seninki de böyle süreç içinde olan ağrılar miydi diye
Irade30 Bende 27haftalık ıkızlerı suyum gelıb sezaryana alındım bırı 1030 860 doğdular şımde 3haftadır kuvezdeler ne zaman çıkarlar bılmıyorum kızlar 3aya kadar kuvezda kalsalar özel hastane paralımı nakadar acaba bılen varmı
CanselUrgnc Irade30 özel hastane kuvez parası almıyor canım devlet karşılıyor sadece ekstra eğer ilaç tedavisi ameliyat olursa devlet karsilamiyor
Canan7840 Ozlemyeni riskli gebelikti sürekli kanamam oluyordu 29. Haftamda nişan geldi suyum geldi normal doğum sancısı yaşadım baya kasılmalar dakka ya düştü falan ama ayak gelişiydi cok küçüktü o yüzden sezeryan alındı
Aydogdu2 Sadriye35 evet canım önce nisanim geldi sonra ağrım başladı. Şimdi farklı mesela hergun ağrım var bazen ağlatıyor ama o ağrıdan değil
Minikmucizem0 Fdkrtrk 3 yıl önce kızım 28 haftalık doğdu 1 kilo bile değildi yoğun bakımda kaldı 51 gün sonra kucağıma aldım çok şükür kızım şuan bal gibi bir kız çok şükür hiçbir sıkıntısı yok🙏Allah’tan umut kesilmez