Gllklncc Bende 30 haftalığım serklajlıyım bi sürü ilaç kullanıyorum ama iki gündür bebek toplanıyor karnımda,doktorum geçmezse gel demişti geçiyor ama daha sık oldu belim zaten yattığım için hep ağrıyor ilk gebeliğim ayırt edemiyorum sancıyı falan
Dlr48 Gllklncc bende siz gibiyim bikere nstde sancım cıktı bundan bır hafta 10 gun once oda tesaduf gştmistim sancıyısa hıc hısetmedım sımdı bazen cok kısa surelı kadılma gıbı gırıyor karnıma gecıyor tabı kasılmamaı bebekmı geriniyo ıcerde bilemiyorumda ayırt edemıyorum artık doktorada zırt pırt gıtmeye utanır oldum
Sadriye35 Gllklncc benim de aynı şekilde bir de benim uzun zamandır oluyor. Kasılma sertleşme olunca dikisim bile acıyor çok korkyorum ya nst de sanci çıkmıyor ama ben bu kasılmaları sürekli yaşıyorum çok merak edyorum bu kadar kasilmayla zamanında doğuran var mi 31. Haftadayim ben de
Sezginshome Ozlemyeni bir şeyim yoktu birgün birden plasentadan ayrılmaya başladı bebek mecbur alındı
Acemianneszn Aydogdu2 progesteron kullandım mi nasıl öyle kalinlasti acaba bende de var aynı sıkıntı geçen hafta serklaj oldum 2 cm iken doktorum farketti
Dlr48 Aydogdu2 siz erken oldunuz ozaman sanırım serklaj cunku ben acil olmustum 24. Haftamın sonlarına dogru simdi 29 dayım en son benımde dıkısten bırgun sonra 42 mm olcu en son gıttıgımde nst sancı cıktı ama ben hıssetmedım orda tekrar baslamıs hunılesme dedı yatırdı benı sancıyı durdurdu sonra tekrar olctu 25 milimlerdeydi
Aydogdu2 Dlr48 benim ilk gebeligimde 25+5 de olmuştum 5 cm aciklikla şimdi 2 gebeligim 14 haftamda oldum canım hunislesme var şimdi bende de onunla 40 mm