Zynpcbi Sanki miğdemde bi boşluk açıldı asla doyduğumu hissedemiyorum neler yiyorsunuz tok tutan şeyler nelerdir yazarmısınız arkadaşlar
OksijenliSu Zynpcbi Bende böyle bir post açmayı düşünüyordum. 😅😅😅😅🤤 Kaç gündür bende öyleyim yaa. Yiyorum 5 dk sonra acıkmış oluyorum. 🥴🙄🙄🙄🙄 10+3. Daha başındayım birde. (tabii oğlumdayken böyle olmamıştım)
busekoraltan Zynpcbi 30 dan sonra bende öyle oldum doymuyorum. Doymak da istemiyorum . 😂 hani tok tutan şeyler de tok tutsun istemiyorum.
Zynpcbi Derininannesi_ doktorum kilo alma dedi ama kaç gündür asla doyduğumu hissetmiyorum bu gidişle çok kilo almaktan korkuyorum 😂
Yagmurrr_ OksijenliSu bende öyleyim valla geceleri iki kere yemek için kalkıyorum uykum gelmiyor yoksa
Zynpcbi OksijenliSu ben o zamanlar bulantıdan yiyemiyordum şimdi de doymak bilmiyorum ilk gebelikte bulantınız olmuşmuydu
Mrv135 Zynpcbi Tok tutan şeyler ceviz, muz, kasar, badem, fındık, fıstık olabilir ama bunlar hem bebeğe hem size kilo aldıran şeyler aynı zamanda 😄 Acıktıkça salatalık, havuç, elma gibi şeyler yiyebilirsiniz bir de bol bol su için mideyi doldurur 🙈
Zynpcbi Mrv135 çokca su içiyorum ama asla dolmuyo midem havuç la elma deneyebilirim kilo yüzünden takıntım oldu doktorum çok alma dediği için 😁
Mrv135 Zynpcbi havuç şeker oranı fazla olduğu için gebelik şekerinden dolayı da dikkat edilmesi gerekir diye düşünüyorum. Salatalık en temizi 😄
Zynpcbi Derininannesi_ kaç kiloyla gidiyosunuz doğuma Allah yardımcınız olsun inşallah bizim daha çok var 🙏
Derininannesi_ Zynpcbi 65 le hamile kaldım su an 90 oldum😂😂 bebişim 3 kiloyu geçmiş 2 haftaya da daha alır ded doktorum normal bekleme dedi
Zynpcbi Derininannesi_ aaa bende 62 le hamileydim şimdi 67 olmuşum daha çok var sanki birden hızlı kilo almayada başladım kaç kiloyla kapatıcaz çok merak ediyorum 😂😂😂