Zeh123-ra Pembeerguvan canım ben 20 haftalık hamileyim 3 gebeliğim ama hiç belli etmiyor görenler hiç hamile olduğumu anlamıyor
drmeri 11 12 haftada kasıktan doğru bi belirginlik başladı. şuan 15 haftadayim ilk gebeligim, ama çok net karnım var belim aşırı kalinlasti genişledi, baya baya belliyim
Busssx Pembeerguvan 21 olduk bana göre hafif var ama arkadaşlarım çok yemiş de gaz olmuş göbeği diyorlar inanmıyorlar 😅 Halen dışarıdan belli olmuyor bakalım ne zaman çıkar gerçi ben böyle memnunun ağırlaşmak istemem çok şükür 😅
Huriye1996 Pembeerguvan ay resmen 9da hafif şişlik vardi bende 11de artık dar kıyafet giydiğimde disaridan anlaşılıyor.
Kartaaneesiii Benim önceden de biraz göbeğim vardı 🙈genelde salaş giyinirim o yüzden bebişimin kendini dışardan fark edilecek kadar belli etmesi 20-22 haftaları buldu . Ama ben tabi 15 haftalarda artık pantolonlardan fark ediyordum
Elfs Pembeerguvan 33+1 haftalık gebeyim 24 e kadar neredeyse hiç çıkmadı 24 den sonra her gün çok aşırı büyüdü biranda.
bahar_ayax Pembeerguvan 29 haftalıgım goren 5 aylık gobek sanır zayıf bi insanım da cıkmıyo gobegim canımı sıkıyorlar bebegin zayıf bilmem ne ne 😏🥺
Babyym Mucizemutlusu hahha aynı sıkıntı bende de vardı eşim dalga geciyo ne bebeği göbeği büyütüyorsun diye 😂
Mucizemutlusu Babyym aynen 😂 bende de durumlar aynı 🤭 neyse sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz, göbektir erir gider (inşallah)