Bebeklerselam54 Pembeerguvan ben 15 haftaligim sırt üstü yattigimda karnımın bı tarafında yumruk gbi sidlik oluyor bazen ama içeri geçiyor o sonra bebek büyük ihtimal amaa hnuz karnım halen belirgin değil biraz kilom var ondan olabilir
Deletedmom_110 Ben 25+4 teyim 16 da hafif büyümeye başladı 19 dan sonra hızlı şekilde büyümeye başladı şu an baya bir top var gibi karnımda 😅❤️
Mucizemutlusu Babyym benimde çok erken başladı ya. Gerçi hafif göbek vardı göbek mi bebek mi onu da anlamıyorum Ya 😅
Sarahh Pembeerguvan ilk hamileliğiniz ise biraz geç çıkıyor 5,6 aylarda . Aslında bu karın içinin genişliği ve darlığı iş le alakalı benim iç karnın genişti 9 ayımda bile karnım 6,7 aylık hamilenin karnına benziyordu ama kuzenimde kocamandı
Babyym Mucizemutlusu hahha aynı sıkıntı bende de vardı eşim dalga geciyo ne bebeği göbeği büyütüyorsun diye 😂
Cokomik Pembeerguvan 28.haftada cikmaya basladi 34. Haftada belirginlesti 37 haftaya gidiyoruz gittikce buyuyor 😂 ama goren hala 5 aylik zannesiyor
Gamzeates Pembeerguvan 24+2 olduk karnım bir anda aşırı büyüdü ama 16 haftalar da çıkmaya başlamıştı şuan tam hamileyim 😂
miniktirtilim Pembeerguvan ic karnimin genis oldugunu soyledi dr hep ilk gebeligimde 7. Haftaya girdigimde belirgin sekilde olmustu 9 aylikken bile top kadar ancak vardi :) Suan 13 haftalik hamileyim ayva gobegim varmia gibi duruyor biraz erken cikti 😊😊
Deletedmom2265 Pembeerguvan 20.haftadan sonra çıktı ama Tesettürlü olduğum İçin bol giyiniyorum 26 haftalık oldum bilmeyen hala anlamıyor göğüslerim ve karnım dışında değişiklik yok ☺️
Aylin_calsknn Pembeerguvan 36 haftamda belirginleşti ondan önce kimse anlamıyodu bile şuan 37deyim birden büyüdü
miroski_22 Pembeerguvan 15 16 hafta arasında büyümeye başladı canım ama 18. Haftada birden 2katina falan cıktı sanki şuan artık ben burdayım diyor 🙈 20 haftalığız bu arada