edis22 Merhaba öncelikle kimsenin sizi yargıladığı yok. Pişmanım , para tuzağı falan yazmışsınız ya başkaları etkilenir yazmayın demişler. Bu yargı değil. Üstelik bende de bir değer yüksek test yaptılar iki kere sonra evde takibimi istediler 10 gün. Şimdi tekrar 2 hafta takip istediler. Diyetisyene de yönlendirdiler. DEVLET hastanesine gidiyorum. Emin olun gerekli olmasa devlette sizi bu kadar kısa sürelerde görmek istemezler. Ha siz zaten yapmışsınız kimse neden yapmadınız demiyor yaptıktan sonra pişmanım demeniz güzel olmamış. Sonra üslubunuzu da eski mesajlara bakıp kontrol edin isterseniz. Ha bir de kime ne olmuş dediniz ya eskilerden benim anneme sorsan nur topu gibi çocukları olmuş ben mesela 4 kilo doğmuşum. Bu yaşıma kadar da hiç bir şeyim yoktu ama insülin direncim ve şeker yatkınlığım var. Sürpriz annemden miras. Yani sanıyor musunuz her şey öyle göz ile görünüyor ya da doğdu evet sağlam sorun yok. Öyle bir şey yok 28 yıl sonra da etkilerini görebilirsiniz. Kimse size kötü anne, cahil vb demiyor tekrarlıyorum sadece para tuzağı, saçma falan demeniz, eskilere bir şey olmamış demeniz başka insanları yönlendirir. İyi günler umarım sağlık ile alırız hepimiz çocuklarımızı. 🤗