edis22 iyi ki yaptırmışım testi bir sorun olma ihtimali varmış bunu öğrendik ve önlem alacağız, bebeğim de iyi olacak diye düşünmeniz gerekirken yaptırdığınıza pişman olmanız çok ilginç geldi bana. Başkaları yaptırmıyor gayet sağlıklı da doğuruyorlar demeniz de çok alakasız. Herkes bir mi, her bünye bir mi? Şeker olma ihtimali yüzde kaçtır bilmem ama olanların çocukları erken doğabiliyor, Allah korusun karında ölebiliyor. Eskiden her yıl hamile kalırlarmış, yarısı ölürmüş bebeklerin yarısı kalırmış. Bu testler, tedaviler olmadığından hep. Siz eskide yaşıyor gibi yaşamak istiyorsanız devam edin ama içinizi rahatlama çabanızdaki gerekçeleriniz hiç gerçekçi değil. Minicik bir iki tüp verdiniz diye ölmezsiniz litrelerce kan var vücudumuzda. 200 lirayı dert etmişsiniz, tamam az bir para değil herkesin durumu olmayabilir ama çocuğunun hayatı, sağlığı karşısında o para nedir ki. Önlemini almadığınız bir hastalığı oluşsa milyonlar bulmak zorunda kalacağız belki de Allah korusun. Şekeriniz de yüksek çıkmış bir de. Ben benimki yüksek çıkmadığı halde iyi ki yaptırmışım dedim