Carriebradshow Mavisinannesi2 34+1 de miniklerimin ikisi de 2200 gram ve 44 cm di. Sanırım iki hafta içinde doğum olacak gibi. Bari 2500 olsalar o zamana kadar razıyım ☺️ İkizler daha minik oluyor.
Mavisinannesi2 Carriebradshow yaa ikiz mi Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin bir nefeste kurtarın inşallah kaç haftalıksınız☺️
Carriebradshow Mavisinannesi2 amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallah ☺️🙏🏻 34+4 olduk. Siz kaçıncı haftadasınız 💕
dilaaaraozturk Hamisannee evet canım ideal kilosu ben zaten çok kilolu olsun istemiyordum sağlıklı olsun yeter normal doğum istediğim için ideal kiloda olması daha iyi
ElifPeker06 Nurcan6161 kilolu olması önemli değil zaten doğduktan sonraki süreçte çok hızlı alacak emecek yani kısacası sağlıklı olsun kilo önemli değil
Dilosce Kızlar konudan alakasız ama bende 35.haftamdayım temizlik yapıyor musunuz ben çok yapmak istiyorum ama korka korka yapıyorum sizde durumlar ne
Asyaaa35 Mavisinannesi2 34haftalıkken 2450gram 46cm di. 36ya girdim cuma randevum var bakalım ne kadar olmus ☺️
Ecekadir Nealakasivarrr 32 başında gittim dün 2.400 kilo banada annesi biraz dikkat ederse daha güzel olur işte 400 gram fazlalığı var falan ama kötü bişey değil diyo millet 4 kilo doğruyo banada saçma geliyo zaten ödemleri suları falanda oluyo yani o kilo sırf kilo değil