KuzeyinAnnesiiiiiii Biz perşembe günü 18 haftalık olacağız ve umarım bu sefer cinsiyeti öğrene biliriz. 🥰 Kız olursa Eylül Erkek olursa Kuzey 😇
Hamisanne2612 Bebekannesiyimben Benim ilk kızım ecrin ikinci kızım hira 3. De kızmış galiba ne koysam bilemedim ☺️
Zynp44 Adaninannesi25 ahahahhha benimde eşim güneş ismini çok istiyordu bende ada ismini sonra dedik ikisini de koyalım 😂😂 nasipse 17 gün sonra kızım doğacak 🙏💕 sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ☀️💕
Babyb22 Seymasezer ben neredeyse hiç mide bulantısı yaşamadım ve tatlıya çok aşırı düştüm, zaten severdim ama hamilelikte fazlasıyla düşkün oldum
Haticecebrail21 ysmnn14 anlami da çok guzel degil mi?Ve o kadar sık kullanilan bir isim degil😊Hakkimizda hayirlisi olsun
[silindi] Seymasezer Ben 15 haftalıkken yeni öğrendim kız olduğunu fakat değişir mi bilemiyorum , mide bulantım oldu fakat şiddetli değil ve tatlıdan evet aşırı soğudum
Erayhilal Bebekannesiyimben inci hüma koyacagim insallah kizima 4 haftamız kaldi Beren Mira Alya İsimlerinide cok begeniyorum 🥰🌸