Aloneanqel Bebekannesiyimben Mina Eda Azra arasında gidip geliyoruz bizde 😊 dinimizde yer alan isimlerden olsun istedik bu 3 ü hoşumuza gitti
Denizzeynepelif_22 Bebekannesiyimben ZEYNEP SU büyük kızım küçük kızım ELİF şimdi 21 haftalık kızım GÜNEŞ olacak inşallah kızlar ayrı güzel oluyor Rabbım herkse nasip etsin inşallah 🤲
Meleq Bebekannesiyimben eşimle tanıştığımızdan beri kızımızın ismi hazırdı ikimizin baş harflerinden oluşan Melis koyacaktık nette bi kaynakta yunancada tanrı anlamına geldiğini ve dinimizce caiz olmadığını okudum içimde kuşku olmasın diye vazgeçtim ben Elif Azra diyorum ama eşim Melisten vazgeçemiyo doğuma kadar ne olur bilmiyorum..🙈
Aylin_16 Meleq çok iyi yapmışsınız o tarz isimleri asla koymayın şirke gider Allah korusun melis ismine çok benzeyen Melisa ismi var mesela o çiçek ismi onu düşünebilirsiniz
Zuhalsebu Meleq bizde tanıştığımızda Cemre dedik 2015ten beri Cemreydi sonra koymanın çok uygun olmadığını öğrendim değiştirmek istedim benim eşim de kabullenemedi sonra isim bulduk şükürler olsun hem de çok sevdik😍
demirrleydi_ Bebekannesiyimben bende Ravza ve Sidra arasında kalmıştım ama hayırlısıyla Ravza olucak kızımın adı🥰
Meleq Aylin_16 melisayı da ben beğenmedim Elif Azra da kararlıyım eşimin de gönlü olsun diye bekliyorum daha güzel bi isimle gelmezse kesin koyarım ama..