Zuhalsebu acargolge5 evet benim de çok hoşuma gitti eşim daha şimdiden Gökçe kızım napıyo diyo bitiyorum resmen🙈 daha 16 haftalığız🙈
acargolge5 Zuhalsebu ay çok güzel günler bende ılk gebelıgımde esım sureklı konusrdu ederdi ama bunda yok 😂😂adını ben koycam kz olursa ddm kz oldu sağlıklı olsunlar da ıns..bende 23 haftaya grdm yeni
serapillik Seymasezer hiç bulantım yok diyemem ama hiç kusmadım arada bir bulantı oldu şu sıralar oda yok. Tatlı dersen bazen hiç canım istemiyor bazen de çok fazla yiyorum dondurma vs ağır tatlı sevmiyorum zaten ama baya kolay geçiyor çok şükür 💕
esraboyoglu95 Bebekannesiyimben Benim 4 yaşında kızım var adı Arya 🌸 şimdi oğluma hamileyim Aras olacak ismi 💙 bu da kız olsaydı tercihlerimde Asya,Azra,Ada,Adel vardı ☺️ Diğer beğendiğim isimler de Kumsal Nisa İnci Defne Doğa Nehir Umay
Limonzeytin Bebekannesiyimben Benim baştan beri erkek ve kız ismi vardı kafamzda. Kızım olacak naspse eliz ada 🎀😍🤲
Melike13 Bebekannesiyimben inci olucak inşallah doğumuma 1 ay kaldı yemi kararlaştırdık gerçekten zormuş 🤍🐣
1deniz Bugün öğrerdim prensesim olacağını 22 haftalığız buraz nazlı benim kız😊 iki isim koymak istiyorum elif kesin ama ikinciye bir türlü karar veremedik😕