acargolge5 Merhaba arkdslr aranıza yeni katıldım bende ilk kızım gölge ikinci kızım olcak Allah’ın ıznıyle sağ salım sıhhatle ıns adını Gökçe nida koyacam Gökçe gölge uyumlu olsun diye sizce nasıl nidada kuranda gecıyor DİE koymak istedım
Zuhalsebu Meleq bizde tanıştığımızda Cemre dedik 2015ten beri Cemreydi sonra koymanın çok uygun olmadığını öğrendim değiştirmek istedim benim eşim de kabullenemedi sonra isim bulduk şükürler olsun hem de çok sevdik😍
Meleq Zuhalsebu insan hamile kalmadan önce bi hevesle beğeniyo ismi ama annelik işte evladın için en güzelini en hayırlısını düşünüyosun sonuçta bu da bi kul hakkı kendi evladımızın hakkına girmek istemeyiz..ne güzel adıyla sağlıkla huzurla büyüsün kuzucuk darısı bizim balımıza🥰
Zuhalsebu Bebekannesiyimben biz Zeynep Gökçe koyacağız eşime diğerlerini sevdiremedim 😂 ama benim çok sevdiğim isimler Asya Dolunay Duru Alya Berra
acargolge5 @“Zuhalsebu” bende Gökçe isminin anlamını begendgm ıcın koymak istedim 😍güzel gosterıslı kadınmış anlamı
Zuhalsebu acargolge5 evet benim de çok hoşuma gitti eşim daha şimdiden Gökçe kızım napıyo diyo bitiyorum resmen🙈 daha 16 haftalığız🙈
Ebry-oz-7 Ebru Derya koymayı düşünüyoruz kız olursa isimler birbirine biraz uyumsuz gibi geliyor kulağa. Sizce nasil ??