Kubrw Yelizbck yatıp dinlenmen gerekiyor dedi iş yapma eğilme ağır hiç birşey kaldirma zor bir süreç bekliyor seni
ozgul23 Yelizbck Yelizbck bana da aynısını demişlerdi hatta bebekte baş aşağı dönmüştü bir ay sonra kontrolünde plasenta yukarı çıkmış bebek yukarı dönmüştü biraz istirahat ve bol su ile atlatirsiniz inşallah
Caglasmsk Yelizbck benimde rahim agzina yakin asagida bidaki rdvunda kontrol yapalim simdilik problem yok dedi. Dinlen yat veya sunu yap bunu yap demedi.
asminko345 Yelizbck Bende şimdi hastaneden geliyorum canım 18 haftalık plesanta aşağıda dediler 23 haftalık olduk malasef yukarı çıkmadı 1 cm açıklık var
Harunnisa Kubrw bana doktor birsey dememiati sadece asagida demişti ben yine islerimi yaptim yatmadim.allaha şükür ne kanamam oldu ne baska birsey 20 haftaligiz yukari cikmis
Derinnnn Benimde plasenta aşağıdaydı 1 ay sonra tekrar gittiğimizde yukarı çıkmıştı daha başındasın çok yer değiştirir sen yorma kendini sadece
aslihandu Benim de 18.haftada öyle oldu 19+5 teyiz şu an. Sürekli istirahat edeceksin 10 dk.dan fazla yürüme ayakta durma hiçbir iş yapma dedi. İşe de başlama bi süre dedi. 6.aya kadar bekleyeceğiz ondan sonra çıkıp çıkmayacağı belli olur dedi. İnşallah yukarı çıkar hepimizinki ya ama moralini bozma ben de ilk duyduğumda öyle olmuştum anlıyorum seni ama moral çok önemliymiş. Ha bi de bol su iç.
deletedmom301 aslihandu benimde plasenta asagida. Özelde doktor yürüyüş yapabilirsin dedi bana da. Şimdi kafam çok karışık yürüsem mi yürümesem mi?
didemm Benimde asagidaydi rahimle iki cm vardi arasinda normali 5,6 cm oomasi lazimmis kanaman olmadigi durece sikinti olmaz merak etme ben her seyimi kendim yaptim temizligimi faoan 3 yasinda oglum var dinlenme gibi ihtimalim yoktu suan 38 haftamdayim yukari cikti allaha sukur sen yine agir kaldirma dikkat et bi sey oomaz allahin izniyle
aslihandu didemm kaçıncı haftada yukarı çıktı acaba? Dediğin gibi yakınlığının kaç cm olduğu önemli bence onla ilgili bi bilgi vermedi ama ben iyice kapatmış gibi hissettim konuşmalarından😞
Ozgezafer Yelizbck merak edip telaş yapma dinlenmene bak benimkide öyleydi kendiliğinden çıktı sonrdan şuan kuzum kucağımda kafanı rahat tut sen
Harunnisa Yelizbck evet ben bendede aciklama yapmadi ama suan 20+5 haftaligim yukari cikmis cikabiliyor
Yelizbck Umarım düzelir yarın kendi doktoruma randevu aldim özelden.. ilk ďefa devlete gideyim dedim çok öneri ustune onda da moralim bozuldu 🙄 Allah ım sağlıkla versin çok zor süreç hamilelik 😥
Ilkgozagrimiz Yelizbck korkma canm bnmde oyleydi biraz dinlenmen lazm bide haftan ilerledikce yukari cikiyo zaten
aslihandu deletedmom301 dediğim gibi rahme yakınlığı önemli bence. Bana şu kadar cm gibi bi şey demedi belki senin çok yakın değildir bilemedim şimdi.