_umutperisii Kızlar merhaba adetim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı kan verdim beta hcg 8.28 çıktı düşük olunca korkmaya başladım başına gelen var mı
annesinin_beybisi _umutperisii geç döllenme de olabilir kimyasal gebelik de olabilir 2 gün sonra yeniden kan ver düzenli artıcak mı takip et
moom222 _umutperisii cnm korkma iki gün sonra tekrar kan ver iki katına çıkması önemli değere göre hamilesin kimyasal mi onu bilmek için iki gün sonra tekrar ver kan
Neseeli _umutperisii önemli olan kaç çıktığı değil canım iki gün sonra 16 nın üzeri olması.. ben 7 ile öğrenmiştim ☺️
Gorkim annesinin_beybisi nu geç döllenme işi nasıl ben geçen cuma kan verdim adetime 4 gün vardı 1.20 çıktı negatif dedi doktor adetim 2 gün geçti regl olmadım henüz idrar testi yapsam mı acaba tekrardan gerçi hiç bir belirtim de yok
berjerdekikaolikalev _umutperisii Benimde değerimde aynıysı yani küsüratına kadar sonra iki kat arttı canım ve şuan 3 yaşında😂
_umutperisii berjerdekikaolikalev yaa umut oldun bana gerçekten maşallah sağlıkla büyüt inşallah canım 🤲
_umutperisii Gorkim idrar testi yap sonrasında tekrar kan ver canım bazen stres de geciktirebiliyor en net sonuç kan testinde
Meralmert Gorkim merhaba benim de testim 1.20 çıktı adetime bir gün var daha siz test yaptınız mı bir daha
annesinin_beybisi Gorkim cnm 1.20 çok genel bir sonuç gebe olmayan kadınların bile bir çoğunda çıkıyor muhtemelen gebelik yok ama sen yine istiyorsan test yap. şuan varsa çıkar testte silik de olsa
Gorkim _umutperisii geçen cuma sanırım yaptırmkştım heveslenmek istemiyorum tekrardan regl olmazsam bu cuma idrar testi yaparım olmadı 😔
_umutperisii Meralmert kan sonucunu 8 görünce keyfim kaçtı gece tekrar test yaptım çıkmadı ama bol su içmiştim ondan mıdır bilmiyorum
Gorkim Meralmert yok henüz yapmadım çünkü tahminimce ayın 1 gibi yumurtlama gördüm 14 gün geçsin diye bekliyorum regl olmaz isem tekrardan yapıcam perşembe yaparım gibi evde test
Meralmert _umutperisii şimdi doktorumla konustum ben catlatma ignesi olmuştum değerler şimdilik iyi dedi adetin geçmesini bekleyelim dedi Rabbım isteyen herkese versin.🙏
Ahmetugcee _umutperisii canım iki güne kan ver ablamın da ilk böyle düşük çıkmıştı iki güne kan verdi yükseldi inşallah seninkide yükselir🙏