Deniz2961 Kizlar bu post altında toplanan istersenz hem sıkıntımız karınızı konsuruz hemde fikri alışverişi yapıyoruz şunu sormak istiyorum bnm çok fena sırt ağrım.var bazen dayanılmaz oluyor kontlre gitmelimiym normal mi
Tontikannesi Deniz2961 bende 32 haftalığım sırt ağrım yok ama vajianmda baskı çok ayrılacak gibi hissediyorum ilk gebeliğimde olmamıştı böyle
Nurcin Deniz2961 31 olduk.. penguen 🐧 gibi yürüyorum ve daha 7 haftam var. Çatı ağrısı çok. İkinci gebelik ama bu ikincisi çok zor geçiyor. Ağrılı..
Hazal_kubra12 Deniz2961 31+2 üçüncü gebelugim bnm hepsinde oldu norml demişti doktor bazn yataktan kalkarken nerdeyse surunucek gibi oluyorum yuruyemiyorm o derece yani
Busee2727 Bizde 31+4 olduk bende de oluyor ama arada artıyor bence normal bebis büyüdüğünden dolayı ama için rahat etmiyorsa git doktoruna canım
Deniz2961 Busee2727 erkn doğum riskim var bnm cnm ya ondan biraz tereddüt ettim bide ikinci gblik ilkinde hiç böyle sıkıntim yoktu
Cano91 Magnezyum kullanıyor musunuz? Benimde öyle çok ağrım oluyor bazen zor nefes alıyorum hatta magnezyuma başladım. Birde cumartesi sancım oldu hastanede yattım bir gece
Deniz2961 Eslemveannesi0 sorun uyumamak değil dayanamıyorum ateş basıyor öyle ağrı vurunca ter dokuyrm resmn
Nurcin Deniz2961 yok kız.. ilkinde hiçbir şey hissetmedim. Hiç ağrı sızı kaşıntı olmadı. Bunda çatı ağrısı.. kaşıntı.. çok zorladı.. ama herkes öyle diyor çevremde. Hele 3 te daha kötü geçiyormuş.. Son 7 hafta.. nasıl geçecek 😭😭😭😭😭
Mervedefne33 Deniz2961 cnm benim bebek uygulamaya göre 29 haftasalık ama dun kontrolde 30 hafta 3 gunluk dedi kilosunu soracaktım 975 gram benımki zayıf sanki kızlar sizinki nasıl kaç kilo
Suskunfstk51 Mervedefne33 Mervedefne33 1.975 olabilirmi peki bi kez benimde başima geldi yanliş anlamişim heyecandan
Deniz2961 Mervedefne33 30 hftlikken 1600 dmesti cnm =bnce başında 1 kilo demistr sen orayı kacirmissndr ultrason kagdna bksna
Suskunfstk51 30+4 deyiz kizimla bir haftadir ağrilarim artmişti uyuyamiyordum hatta 🤔 nst ve idrar testiyle sistit oldugumu öğrendim çok şükür tam geçmesede azladi ağrilar %75 gitti valla bende son durum böyle 😍 Bu arada bebeğim makat geliş aranizda varmi bebeği ters olan
Deniz2961 Suskunfstk51 ne gbi ağrılarınız vardı suyu çok tuketyrm bn aslinda ama ara ara vajinama.sizi giriyor kısa surelide olsa