denizinannesi6163 Merveeegul bıoil kullandım aşırı kaşındım kırmızı pullar döktüm vazelin ve Hindistan cevizi kullanınca geçti keisnlikle bu ikisi bana aşırı iyi geldi 😊
Kgksdkgk65 Merveeegul Kullanmanızda fayda var, ne kadar nemli olursa çatlak oluşumu o kadar azalır(her ne kadar genetik faktörler de etkili olsa da) Liarac(pahalı derseniz) biooil, bebek yağı, çok kuruysa vazelin olabilir
Kgksdkgk65 denizinannesi6163 Biooil bende de kaşıntı ve kepek kepek dökülme yapıyor yine de kullanmaya devam ediyorum. Bi arkadaşım çatlak yağı kullanmadı doğuma kadar çatlamadı doğumda bebek çıkınca sönmüş balon gibi aniden bir sürü çatlağı oldu. Bende o yüzden bırakamıyorum 🤷♀️
Miracinannesi_52 Merveeegul valla o biraz vucüt yapısına göre değişiyor canım benimde 31. haftam şuan birşey kullanmıyorum çatlamadım çok şükür
irem-Dora Merveeegul ben de 33′de birden çatladım. Karnımın sadece sol alt kısmında bir de. Öncesinde o kadar yağ da sürüyordum ama genetik sanırım. Bir de bebiş iri karnım balon yutmuş gibi zaten çatlamazsa şaşırırdım 😅 çoğalmasın diye hâlâ geceleri yağ sürüyorum ama umarım ilerlemez. Çok rahatsız olursam doğumdan birkaç ay sonra çatlak tedavisi görmeyi düşünüyorum şuan kendimi de özel doğuma vereceğim parayı çatlak tedavisine veririm diye teselli ediyorum napim, bebişlerden önemli değil sonuçta