Merveeegul Hiç catlagim yokdu hiç birşey kullanmadum dün geceye kadar yoktu ta ki bugun gobegimde 7 8 tane kırmızı çatlaklar gördüm bir günde nasıl olabiliyo o kadar ve bugünden sonra kullansam düzenli gidermi yok olurmu 😔😔 26 haftalık hamileyim
Glsh14 Merveeegul gider mi bilmiyorum ama en azindan cogalmasini engelleyebilirsin.bol bol su ic.kantarom yagi ve bio oil kullanmaya basla.dustan cikmadan once bebek yagini kullan islak vucuduna.ben 30 haftalik hamileyim 12.haftada basladim yaglari kullanmaya
Gurbetkusu_43 Merveeegul Canım o haftadan sonra çatlamaya başlıyor genellikle. Benimki de 27/28 haftaya kadar yoktu. O haftadan sonra baktım ki damar damar olmuş bile. Halbuki bio oil’in yağını kullanıyordum ve günde en az ⅘ litre de su içiyordum. Ama vücut buna müsaitse maalesef yapacak hiçbir şey olmuyor 🤷🏻♀️ Doktorum da aynısını söyledi “vücut buna müsaitse ne kullanırsan kullan yine çatlayacaktır” dedi.
Ozgekaraoglu Merveeegul oğlumda türkiye haritası olmuştum , bunda sanırsam dünya haritası olurum gibi bir his var içimde 🥲
Burcu0707 Merveeegul ben krem surmuyorum.oglumdada zeytin yagi surmustum.simdi 22 ci haftaya girecegim yine zeytin yag suruyorum
Merveeegul Glsh14 kırmızı kantaron yağı var evde şuan faydası oluyormu ayriyetten bişey kullanmam gerekir mi krem falan lierac onerenler de oldu
Glsh14 Merveeegul ben sari kantaron yagini kullaniyorum su an birde hindistan cevizi yagini kullaniyorum.bio ile yeni basladim.hepsini sirayla suruyorum gunde 2 kere.lierac bende cok duydum ama asiri pahali o yuzdende almadim.kantraonu arkadsaim dogum yaptiktan sonra kullanmaya baslamisti kirmizi catlaklara bile cok iyi geldigini soylemisti
Pheebs Benim de göğsümde var suan karnıma kullanıyordum ama göğsüme bir şey kullanmamistim sonra bio oile başladım. Görünüm hafifledi biraz tamamen geçmese de en azından hafifler kullanırsanız
Merveeegul Glsh14 Glsh14 gülüm 30 haftalık hamilesin demi yanlış okumadım kantaron yagini kullanıyorsun deniycem bende basliycam hiç catlagij varmı senin şuanda
Glsh14 Merveeegul evet su an tam 30+0 olduk.hayir henuz olusmadi.ama burda okuyorumda 32-33 den sonra catlayanda oluyormus.onlemimizi alalimda olursada yapcak bisey yok ☺️
Merveeegul Glsh14 benim bı arkadaşım var 1 ay ince doğum yaptı doğumuna kadar hiç çatlağı yoktu bı tane bile biseyde kullanmadı catlamiyoruk diye doğum sırasında bir kaç saat içerisinde harita gibi olmuş 😔 keşke hiç catlamasak ya
Ozgekaraoglu Merveeegul Ah bacım inşallah ağzın dilin bal yesin 🥰 minimum hasarla evlatlarimiza kavuşalım inşallah 🙏🏻
Sedasvlms Merveeegul ilk gebeligimde johnsons bayn nin bebek yağını kullanmıştım karnimda tek çatlak olmamıştı şimdi yine onu aldım ama tavsiyem göğüs ve bacaklarına da sur sadece karnıma sürdüğüm için göğüslerim ve bacaklarimda çatlamıştı 😭😭😭
Nergissi Merveeegul beyazlayacak onlar bir de zayıflayınca küçülürler takılmayın ama çatlak kremi sürüp nemlendirebilirsiniz bol su için