Esra1995 Dmladuru aynen muhakka oyle bende yapabilirmiyim acaba zateb evde canim sıkılıyo doğumada çok var ugraş olur benim için yutuptan falanmi bakip yaptiniz
Dmladuru Esra1995 evet amigurumi başlangıç videoları izleyin eliniz alışınca istediğiniz modele başlarsınız ben tığ bile kullanmamıştım daha önce yavaş yavaş öğreniyorsunuz çok zor değil bi deneyin😊
Esra1995 Gamzecelik benimde ilk bebeğim ilk başlarda gereksiz goruyodun diğer bir arkadaşinda dediği gibi benim bebeğimin ismi yazili magneti napsin insanlar diye düşünürdüm ama makrome anahtarlık şans bilekliği tarzında bisey yaptirip yakın gordüklerime çam sakızı coban armağanı bir hatıra vermek güzel bişey bence içine de birer adet isimli çikolata 🥰
Gamzecelik Esra1995 teşekkür ederim cevabiniz için. bende çikolata yaptırayım istiyorum ama şuan hediyeliklerle ilgili de kafamda biseyler oluşacak gibi.
Erbe Merrygirl Instagram’da lina.artss die bı sayfada hem anahtarlık hem makrome isimlik yaptırdım incibutik007 den badem şekeri ve çikolata yaptırdım kolonyyayida Eminönüden şişeleri aldım kendim doldurcam
Tugcesevimli Merrygirl bobo.kids.room Instagram adresi gayetguvenilir,çok güzel yapmislar resim atmayı bilsem atacağım,vaahi makrome yapan arkadaşım daha yüksek fiyat söyledi bende sinirlendim buldum bu sayfayı yaptırdım 😄