Merrygirl Kızlar bebek hediyesi nereden neler aldınız kafam almak bullak oldu isimli kese mi mantar Tıpalı şişelerden mi makrome gökkuşağı vs anahtarlık mı omu bumu instagramdan mı bir el atın ya vallahi çıkamıyorum işin içinden
Edadrmz Merrygirl https://imgyukle.com/i/RVFoa6 ben bu magnetlerden yaptırdım canım isimli çikolata ve kolonyağı bide 🥰
Efebebis Merrygirl makrome anahtarlikla ahhsap magnetler uyguna geliyor ben açacak magnet yaptırmayi düşünüyorum yanına da çikolata şeklinde kartlı ambalajlı 60 70 açacak 100 adet çikolata düşündüm
gulsuayan Merrygirl hayalevent Esra Kars hanımdan kapı süsü, takı yastığı, hediyelik çanta, çikolata cam kutusu ile birlikte isimli kolonyalarını yaptırdım 2100₺ tuttu biraz pahalı fakat kaliteli 🌸🙏🏼(çanta ve kolonya adetim 26) https://resimyukle.io/r/yJymvZDE6O
GriMavi Tupbebekile kesinlikle aşırı gereksiz ben böyle bişey yaptırmıcam zaten ama sizin dediginiz bu ekmek olayı cok mantıklı Nereden yapılıyor sayfası varmı? Keşke böye iyilikler yapacak yerler cok olsa🙏🏻 Bir çocuğu sevindirmek daha degerli ve güzel
Dmladuru Merrygirl anahtarlıkları ben yaptım çikolatayı çikolata deposundan yaptırdım bu şekilde paketledim😄
Esra1995 Dmladuru yaa ciddi anlamda bayildim ellerinize sağlik harika bir fikir hem el emeği hemde daha tasarruflu😍
Erbe Merrygirl makrome anahtarlık küçük siselre de kolonya isimli çikolata isimli badem şekeri hepsini bir keseye koyup dağıtacağım hepsi hazır
Tugcesevimli Merrygirl ben sadece gökkuşağı anahtarlık yaptırdım,çikolatayı da dışardan Alicam zaten hastaneye çok kişi gelmesini istemiyorum
Merrygirl Tugcesevimli en güzeli ben hastaneye bile götürmeyi düşünmüyorum valla zaten 1. Derece akrabalara dağıtıcam nereden yaptırdınız öğrenebilir miyim
Dmladuru Esra1995 yaa teşekkür ederimm❤️evet birde kendi çocuğun için uğraşınca daha da keyifli oluyor🥰
Erbe Merrygirl Instagram’da lina.artss die bı sayfada hem anahtarlık hem makrome isimlik yaptırdım incibutik007 den badem şekeri ve çikolata yaptırdım kolonyyayida Eminönüden şişeleri aldım kendim doldurcam
Tugcesevimli Merrygirl bobo.kids.room Instagram adresi gayetguvenilir,çok güzel yapmislar resim atmayı bilsem atacağım,vaahi makrome yapan arkadaşım daha yüksek fiyat söyledi bende sinirlendim buldum bu sayfayı yaptırdım 😄
Esra1995 Dmladuru aynen muhakka oyle bende yapabilirmiyim acaba zateb evde canim sıkılıyo doğumada çok var ugraş olur benim için yutuptan falanmi bakip yaptiniz
Gamzecelik Kızlar ilk bebeğim bende yaptırıp yaptırmamak arasında kararsız kaldım fikir olsun diye geldim bu hediyelikleri hastahanede mi dağıtacaksınız bebek görmeye geldiklerinde mi ya da mevlut falan mi yapacaksınız hiç bir fikrim yok 🤦♀️
Esra1995 Gamzecelik benimde ilk bebeğim ilk başlarda gereksiz goruyodun diğer bir arkadaşinda dediği gibi benim bebeğimin ismi yazili magneti napsin insanlar diye düşünürdüm ama makrome anahtarlık şans bilekliği tarzında bisey yaptirip yakın gordüklerime çam sakızı coban armağanı bir hatıra vermek güzel bişey bence içine de birer adet isimli çikolata 🥰