Aselinkooo Arashsn evet büyük tuvaleti yapmanı bekliyorlar canım. Yapmadan çıkış yok yapmadan yemek de yok 😄
betulyc Arashsn bende gaz çıkaramadım ilaç verdiler sonra 3 saat gibi süreden sonra çıkardım ve taburcu olduk
Eslemezgi Arashsn evet gaz ve lavboya olmasa hastaneden taburcu etmiyorlar şahsen ben yaşadım gazda çıkardım lavbomuda yapamadım kalmıştım hastanede
Arashsn Eslemezgi sanci da yapıyor karın şişliği de eziyet verici nasil gecirdinjz peki ağrılarınız ne zaman kesildi ikinci sezeryan ben daha cok zorlandım
Ecenur1 Arashsn ben tuvaletimi yapmadım ama yaptım demiştim öyle çıktım hastane beni çok bunaltıyor şuan 28 gün oldu arada kabız olursam form doğadan sade çay var marketler de onu içiyorum akşamına tuvalete çıkıyorum
Arashsn Ecenur1 bende öyle söyleyecektim geri korktum lagmab verdiler uyguladım kabız bi şekilde oldu ama.hala.bebde lavabo çıkmış değilim.duphalac.var inu yazdi doktor o çıkarır diye düşünüyorum
Ecenur1 Arashsn hastane çok hijyenik değildi hem kendim hem bebeğim için orda durmak istemedim ve evde daha rahat toplarım diye düşündüm ama form sade bitki çayını deneyebilirsin bana da doktorum önerdi işe yarıyor gerçekten
Deletedmom727271 bağırsaklarınızın yerine oturup oturmadığını düzelip düzelmediğini anlıyorlar bu sayede. yani önemli bir durum bu. diğer türlü risk barındırabilir o yüzden çıkartmıyolar😊 hiçbir şekilde doktora, hemşirelere yapmadan yaptım demeyin yani 🌼
Eceguldemir55 Arashsn ilk sezeryanimda gaz cikarmistim sadece tuvalete çıkamadım 2 gece kalmama rağmen sürekli soruyorlardı ama çıkarttılar haberleselim dediler eve gittiğim gün çıktım. hastane ortamı da etkiliyor