Imasleeper _Mutlu yaaa yanlış bakmışım özür dilerim şok da değil hakmar diye bi market var istanbulda oraya geliyor kusura bakmayın 🥺
Gamze__79 Erayhilal bime geleni Bende begenmedim almamıstım canım acıp baktım adam Dıyo orda calısan paketi acmasaydınız keşke gormeden alacaz sanki bakmadan etmeden
Erayhilal Gamze__79 aynen esiminde aklina gelmemis acip bakmak ama bakipta almak lazim şubeden subeyede degisiyo bunlarin kuralları biri kiziyo biri aç abi bak bak diyolar ☺️
csmaknc Nameless bana nohut battaniye bornoz falan almışlardı geçen gece de bu minnoşlar hediye geldi kıyafetleri şuan 6-9 aylık alıyoruz yenidoğan 0-3 ve 0-6 aylık aldık hep 🙂 bi tek zıbın alacağım artık
annesinin_beybisi Nameless banyo seti , hastahane çıkışına bir bakicam , yelek , başka ne geliyordu hatirlamiyorum ama bugünden gitsem mi acaba bir arkadaş erkenden çıkarmışlar demis🤭 en önemlisi banyo seti onu bayadır bekliyorum
Muya annesinin_beybisi banyo setini carfursa da set halinde alabilirsiniz çünkü küvet 55 e düşmüştü ben fuşya rengini set yaptım aklınızda bulunsun ilinizde varsa 95 liraya set tamamladım😊
winterwitch Küvet, nuk un biberonları penye battaniye mama sandalyesi :) daha 18+4 hamileliğim ama almak istiyom🤣
gozgozanne Kızlar online olarak alınıyor mu hiç alan oldu mu a101 şok sitesinden boyle aktüel ürünlerden ?
annesinin_beybisi Muya ne yazik ki bulunduğum yerde şok ve a 101 haricî market yok e bebek tarzı yerler bebek mağazaları da yok ya internetten alicam ya marketlerden 😊