Mysaa Nameless nohut battaniye kullanırsın ama yorgan çok zor bebekler üstünü örturmuyor malesefki ama uygun fiyatı al kenarda dursun istersen birde yoksa mama sandalyesi al uygun fiyatı canım
Gamze__79 Nameless Bende nohut battaniyeyi merak edıyorum yeri felan nasıl olur acaba baya uygun cunku almak istiyorum
mirage333 Mervekrmn burda a101 in birinde erkenden cikarmislar ürünleri. 6li 5 tane askı aldımda içime sinmedi 😔 bazı yerlerinde hep çıkıntı var elinde carpinca acıtıyo, bıçakla kesmeyi denicem oraları
Mysaa Nameless he iyi bari 😀 Imasleeper belki saçma gelir ama sudokrem ben aldım hiçbir işime yaramadı pebanthol devam ettim o nedenle birde bebek pudrası karıştım yorumunuza ama 😊
Imasleeper Mysaa estağfurullah 🤗 ben seviyorum o kremi benim yanıklarama yada kuruluğuma da iyi geliyor o yüzden almayı planlıyorum 🤗
Erayhilal Gamze__79 esim bime gelenden almıştı guzel degil kesimi bile yamuktu paketini acip bakin oyle alin bence 👍
Mervekrmn @mirage333 yaaaa gercektenmı Bende uygun dıye almayı dusunuyordum trendyolda 6lı olam 20 lıraydı hıc para vermek ıstemedım onermıyorsanız hıc almıyımmm
mirage333 Mervekrmn siz canlı görun bi. Eşim birsey olmaz aski nolcak dedi ondan aldım bide 30 tane iste 😂 o yerlerini kesersem sorun olmaz heralde kullanilir. Internete baktim sonrasinda pahali geldi yoksa iade edecektik geri.
Erayhilal Mervekrmn trendyoldan 24 tanesini 40 liraya almistim ama yetmedi tabi 24 tane simdi a101 i bekliyorum gidebilirim insallah
Sbm050421 Nameless bebek havlusu , nohut battaniye , hava nemlendirici, kıyafet askısı , bebeğimin ilk kitapları , nevresim takımı Bunlara bakmayı , almayı düşünüyorum
Mervekrmn @mirage333 butun hevesım kactı 😁 Yınede gıdıp bı bâkıyım ıcıme sınmezse almam artık napalım🤷♀️
Gamze__79 Erayhilal bime geleni Bende begenmedim almamıstım canım acıp baktım adam Dıyo orda calısan paketi acmasaydınız keşke gormeden alacaz sanki bakmadan etmeden