Esilaminel Bir bende emseye gidiyorum ama aradigimda doktoruma ulasamiyorum doktor izinli asistan da yok... Ayrica randevuya cagirip izine cikip bilgi bile vermiyorlar... Sizin doktorunuzda aynimi ? Dogum yada acil biseyde nobetci doktor giriyor doguma...
Cuveyriye 33sibel Teşekkür ederim 😊 Bende emsey hastanesine gitmek istiyorum Ama doktorları hakkında hiç bi bilgim Yok 🙄 Daha önce ne gittim Nede yakınlarımdan giden oldu Kime gideceğimi de bilemiyorum 🤔
Okaradeniz Ben su an muayenelere gidiorum doktorum neslihan seker.Kendisinden cok memnunum sukurler olsun.Ama dogum olayi ayri bir olay.Onda ne kadar insanlar memnun bilemiorum.O kisim beni de korkutuyor.muayene sanirim 130 civari.Dogumu hatirlayamadim.Sanriim 3500 e yakin bir fiyat.Ama emin degilim.Hastane temiz guzel.Adatipi bilemiorum.
Asminsmom Tuba-Sahra pendik bölgede kesinlikle Tuba gümüşu öneriyorum harika bir doktor iletisimi ilgisi vs. 6 ayda 10dan fazla doktor degistirdim :)
Rabia_03 Neslihan şeker in hangi hastanede olduğunu bilen varmı?emsyden ayrılmış ve ada tıp da da yok
Emineeser Merhaba , ben Eylül 2019 da Emseyde doğum yaptım . Hastanenin gece nöbet hemşirelerinden , ebelerinden hiç ama hiç memnun kalmadım. Normal doğum dikişlerimin ağrısından kıvranırken bana ağrı kesici yapmadılar ve bunun da böyle olması gerektiğini söylediler. Çocuğumu öpüp koklamak yerine ağrılar içinde bir gece geçirdim. Doğumun en güzel anı olması gerekirken ben sadece acılarımı hatırlıyorum. O kadar para aldılar ama hastalara karşı aşırı ilgisizler. Sürekli geçiştiriliyorsunuz. Epidural işlemine beni buz gibi bir ameliyathanede uzunca bir süre beklettiler sancılar içerisinde ağlaya ağlaya anestezisti bekledim. Hiç iyi davranmıyorlar kesinlikle Emsey’de doğum yapmanızı tavsiye etmiyorum!