Wonderful_mom VALLAH SİZİN YORUMLARİ OKUYANA KADAR YEDİM BİTİRDİM İNSALLAH YARİN HASTAYİM DİYE POST AÇMAM 😝😝😝😅😅
35lavanta Wonderful_mom Yavaş yavaş ye bişiiicik olmaz 😂 Ben bugün yemicem İzmirdeyim bildiğin kış geldi bir anda hava baya soğudu riske atmayayım en iyisi 😂😂
Bebeklerselam54 Wonderful_mom benim decanim çekiyor kaç kez aldım yedim en sonkinde Maraş dondurması aldiydi eşim benim 3 yaşında ki kız benden hevesliydi yemeye şimdi onda öksürük bende grip var 😀😅
Tomrishatun Wonderful_mom değil ama bende olsam yerim boğazım sis sis yemiştim gecen ve gece öksürmek basladim 😀 dondurma aşkımızı kimse sorgulayamaz😂
Sedasvlms Sbm050421 valla espri olsun diye mi attılar bilmiyorum ama market ismi vermemişler 6 7 erik koymuşlar plastik bir kapa 600 tl yazıyor du afalladım bir an 🤣🤣🤣 domatesi canım isterse tane hesabı aliyorum o duruma düşürdüler valla
neval270071 Wonderful_mom ben her gün yiyorum desem ama ev merkezi sistem kısa kollu giyiyoruz ev çok sıcak ama 3 aydır dondurma 🍦 yiyorum
Sibel_l3 Wonderful_mom daha yeni yedim Magnum biseyde olmadı 😂 ama ben mersindeyim sizin orası nasıl bilmem
Karelinannesi Wonderful_mom canım benimde bademcikler aşırı hassas. Taktik şu yarısına kadar ye ılık su iç. Kalan yarısını da ye yine ılık su iç. Ben bu şekilde koca kış dondurma dedim 😃
Karelinannesi Wonderful_mom öyle de olur canım. Sadece daha fazla önlem almak için ben öyle bi tavsiyede bulundum. Ilık su içtiysen boğazının soğukluğu geçtiyse birşey olmaz afiyet olsun 😋