Wonderful_mom Evde magnum dondurma var aşşşşııııırrrrııı derecede canım istiyor 😔 en son yediğimde bademciklerim şişmişti korkuyorum yemeye 😒 sizce dondurma mevsimi mi 😅
Armess_loya Wonderful_mom şişmeye meyilli bir boğazınız varsa dikkat ederek yiyin hemen ardından ılık su için 🌸
cgnduru Wonderful_mom ye canım yanında sıcak suda bulundur yada sıcak bir içecek o zaman hiçbir şey olmaz ❤❤
Dark Wonderful_mom yavaş yavas yiyin. Arkasından ılık su için bişey olmaz. Büyük Magnum ise yarısını yiyin 😁
Sedasvlms Wonderful_mom allah sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah bulantılarım çok olmasa daha çok seyler yiyecegim allahtan bulantı frenliyor beni;))
Deletedmom_110 Wonderful_mom bir aydır nerdeyse hergün yiyorum hiçbirşey olmadı😅bademcik şişmesi vs zaten mevsimi geldi
35lavanta Wonderful_mom Ben son 1 haftadır yiyorum her akşam içim yanıyor ama yanında ılık su muhakkak alıyorum arada küçük küçük yudumluyorum en sorda hepsini içiyorum şükür birşey olmadı🌸
35lavanta Wonderful_mom Yavaş yavaş ye bişiiicik olmaz 😂 Ben bugün yemicem İzmirdeyim bildiğin kış geldi bir anda hava baya soğudu riske atmayayım en iyisi 😂😂
serpilctn Wonderful_mom kız iki aydır dondurma yiyorum 😀😀😀yurt dışında kalıyorum burda açık dondurma hep satilir yenir yazı kışı yok dondurmanin ye gitsin nolcak ki