sayre Nur22Elif erken gebelik testini şüpheli ilişkiden kaç gün sonra yaptınız yani yunurta catladiktsn sonra
Nur22Elif sayre erken gebelik testi değil bu normal test. Yumurta takibi yapmadım. Ama tahminimce 1-2 nisan gibi yumurtlama olmuştur.
Melek2424 Nur22Elif bende aynı senin gibi canım kimyasal gebelik yaşadım şuan hastaneye gitmek istemiyorum eşimi ümitlendirmek istemiyorum işallah ikimizde hayırlı haberler alırız
Nur22Elif Melek2424 inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri 🤲 hem çok heyecanlandım hem kendimi frenlemeye çalışıyorum.
Melek2424 tanebebek aynen öyle valla canım şimdi bi kacgün daha bekliyimdee öyle gideyim kan vermeye yarın sabah tekrar test yapam evde bakalım canım benim
Miniportakal Nur22Elif benim testimde senin gibi çıktı çok belli değil bat 16 benimde yarın sabah tekrar yapacağım kesin olsun diye bende 3 nisan aşılama oldum rabbim herkesin gönlündekini versin amin 🙂😇
Nur22Elif Miniportakal Allah isteyen herkese nasip etsin. ☺️ Nöbetçi eczanede erken gebelik testi yokmuş. Dayanabilirsem 2 gün sonra bu testten tekrar yaparım. Dayanamazsam eczane eczane dolaşacağım, bulurum umarım.
Miniportakal Nur22Elif insan sabırsız oluyor ya bende öyleyim merak ediyoruz acaba oldumu olmadımı diye 😂
Nur22Elif Melek2424 ilçedeki bütün eczaneleri gezmeye gidiyorum erken gebelik testi için. 😅 inşallah ikimiz de hamileyizdir. 🤲🤲
tanebebek Melek2424 var canım inşallah bnce hatta adet sonrası hemen olmuş baya belirgin çıkıyor çünkü
Nurrrolli Melek2424 en erken belirtiniz neydi ya da şöyle diyeyim yumurtlama gününden ne kadar sonra öğrendiniz şimdi bende kendimi dinliyorum o yüzden herkesten bişeyler öğrenmeye çalışıyorum ☺️