Ysgl26 amineafra2 benim kuaförüm kullanıyodu normal ağdaya göre hem daha geç çıkıyor tüyler hem daha acısız oluyordu.
gulsah_12 Ysgl26 evet gercekden zor ağdayada gitmek istemıyorum haram die bakalım o dönemde napıcaz daha yeniyim 20 haftalıgım şuan için skntı yok fazla
bireylulmeselesii Kubraaatmr 3 aydır ağdaya başladım. Yok böyle rahatlık. 10 dk çekip 1 ay rahat kalıyorsun. Bi de eski ağrısından hicbir farkı yok hormonlar falan etkilemiyor yani
Baharow Ben korkuyorum ya ağda yaptırılen çok kasıyorum kendimi. Hamileykende yaptırırsam beneğe zarar verirm diye korkuyorum. Jilet desen üst kısımları alana kadar cebelleşiyorum yarım yamalak napcam bilmem 😢
sema_nur_koc Bişey sormak istiyorum kızlar normal doğum olduktan ne kadar süre sonra önerirsiniz ağda 40 ım çıkmadan ağda yaptırabilir miyim 🙄
Kubra-nisan Kızlar 11 ay önce sezeryan doğum yaptım şimdi 28 haftalık gebeyim acaba ağda yapsam sorun olur mu dikiş için
Amt54 amineafra2 boncuk ağda değil kuzum bu daha farklı hatta trendyoldada satışı oluyor benim gittiğim güzellik salonu ondan kullanıyor senin isteğine bağlı tabi normal olandanda kullanabilir ama ben hamile olanını kullanıyorum