Tuana_ Kızlar sürekli tatlı birşeyler yemeden duramıyorum 32+ 5 haftalık olduk tatlı yemenin zararı varmı Tatlı yemediğim zaman sanki kan şekerim düşüyor tatlı yediğim zaman kendime geliyorum
Deletedmom7373700 Tuana_ gebelik şekeriniz yoksa bişey olmaz heralde. Benim şeker sınırda çöktü mesela. 5. Haftaya girdiğimde doktor dikkat et gebelik şekerine çevirebilir dediği için yemiyorum artık. 7. Haftaya girdik. 5. Haftadan beri bi tane çikolata Bile yemedim 🥲
Deletedmom_110 Tuana_ bende aşırı fazla yiyorum doktorum hızlı kilo aldığım için yasakladı ama tutamıyorum kendimi😅
0103qsf Tuana_ yaa bende bende ozellkle gofret ve tadelle oof yedikçe yiyesim geliyor hayret ediyorm kendme midem de bulanmior o kadar tatliya
Tuana_ kahvesever__ bende çok tüketiyorum ya ya çikolata yiyorum ya ne tatlı olursa biraz önce puding yaptım koca bir kase oturdum yedim
Tuana_ kahvesever__ 🤣🤣 ben sabah kalktım zaman açlığımı yatıştırsın diye gofret yiyorum ay ne olcam böyle bilmiyorum
Deletedmom_110 Deletedmom7373700 ben şeker yüklemesi yaptırmaya korkuyorum haftaya yaptırcam eminim sınırda çıkacak 😢😢
Deletedmom7373700 Deletedmom_110 yaptır canım mutlaka en azından ona göre önlem alınır son dakika öğrenmekten iyidir biraz dikkat eder azaltırsan haftaya kadar belki dengelenir. Ben hiç yemedim doktorum sınırda şekerin diyince. Soğuk çay falan bile içmiyorum şekerli olduğu için 😂 meyve sebze yemeye çalışıyorum. Ölçtürmedim o zamandan beri hiç ama dikkat etmekte fayda var. Şeker yapmasa bile kilo olarak gelecek yoksa 😂
Deletedmom_110 Deletedmom7373700 ya benim postu kilitlemisler😅😅 gördün mü 😅tam gaz cevap yazıyordum içimde kaldı yine😅
Tuana_ Deletedmom7373700 🤣🤣🤣🤣 bilmedim şimdi ya tatlı dedim mi akan sular duruyor normal de de çok fazla yiyemezdim mide bulantısı yapardı Ama hamile kaldıktan sonra çok rahat yiyorum tatlıyı ama biraz daha azaltmam lazım
Tuana_ kahvesever__ bende yiyeceğimi sanmıyorum çünkü bu kadar çok aşırı tatlıyla aram olmazdı hamilelik beni bu hale soktu 🤣🤣 ne kadar var doğumuna
Tuana_ 0103qsf kız sorma ben hayatta yiyemem aşırı bi tatlı 1 dilim pastayı bile yiyemem normal de ama şimdi hiç gözüme gelmiyor
kahvesever__ Tuana_ valla aynen bende çok yemezdim tatlı tuzlu şeyler daha çok severdim tuzlu kurabiye gibi ama işte hamilelik böyle birşey 29 Nisan allah izin verirse doğumum
Tuana_ kahvesever__ ya hadi maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Benimde az kaldı korku var içimde 32+5 haftalık olduk bizde