anne_genc 7 haftalık gebeyim. Rüyamda kızım olduğunu gördüm. Rüyasında gören varmı benim gibi. Çok merak ediyorum cinsiyetini. 😊
tugbakya anne_genc ben ilk evlendiğim zamanlarda rüyamda eşime benzeyen bir kızım olduğunu görmüştüm. Ama o zaman cocuk düşünmüyorduk. 3 yıl sonra hamile kaldım kızım oluyor. Ultrasonda gördüğümüz kadarıyla da eşime benziyor. Kendimden bi korkmadım değil 😂
Elif9292 anne_genc valla canim. Benim 3. Gebeligim ilk ikisinde hic ruya gormezdim ama bunda hep kiz kiyafetleri gordum bide surekli kirmizi elma topladigimi gorurdum ve sonuc kiz gercek oldu ruyalarim
Kubrailkan Hamile olduğumu öğrenmeden önce doktor kızın olaxak dedi rüyamda 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim sonra da kızımız olacağını🥰🙊🙊🙏
Bbbbs anne_genc merhaba hep erkek gördüm hep erkek hissettim…hatta cinsiyeti öğrenince bile yanılma payı olabilir dedim o denli karnımdaki bebeğin erkek olduğunu hissettim..Gelin görün ki şuan bal kızım kucağımda varlığına şükürler olsuun🐣💕😃
MerveeD anne_genc hamıle oldugumu bilmeden ve bildikten sonra rüyamda erkek bebek gördüm o yuzden hep erkek dıye beklıyordum ama kızım olacak tersi oldu 💜🌺🙏
Sinemfidan anne_genc oglumda hep kiz gormustum erkek oldu şimdi kıza hamileyim. Ruyamda bir yaşına yakingordum benmle kosnruu anne bak ben bole olucam demsiti ☺️
Eda14momyy- anne_genc 9 haftalıkken rüyamda kız bebek görmüştüm 12 haftalıkken doktor tahminde bulundu kız dedi 🤰🏻🤩
Deletedmom7373700 anne_genc ben hiç görmedim. Ama hamile olduğumu bilmeden babam arkadaşım ve bir kaç kişi daha görmüş. Geneli kız görmüş daha cinsiyeti bilmiyorum. İnşallah doğru gördüler 😂
3babymom Ben iki oğlumda da erkek gordum doğru çıktı şuan 3 e hamileyim cinsiyeti öğrenmeden iki gün önce pembe tulumlar hediye ettiler bana evime gelenler dr gittim kız dedi 🌸🥰 birebir görmüş oldum bende tersi çıkmadı 😂
melikeguneyozalp Sürekli oğlum olduğunu görüyordum rüyamda hala daha erkek bebek emzirdiğimi görüyorum 37. haftanın içindeyiz kızım olacak inşallah.😇 anne_genc