Gurbetcicegi Kızlar ben pazar günü pik gördüm dün silikleşti bugün tekrar pik gibi gördüm ne olduğunu anlamadım baksanıza 😂🙈 https://imgyukle.com/i/Rn99aY
77Bebek35 Gurbetcicegi dıgerleri pik degıl hemde cok net belli bugun pik degerlendırmeye basla 5 gun canım
AngeL- Gurbetcicegi ben hiç anlamıyorum ya bu şeyleri🥺2 yumurtan gelişip ayrı ayrı mı çatladı acaba 🤭
aylin1629 AngeL- canım bugün biraz alışverişe çıktım adet olacak gibi ağrılarım oldu yatınca geçiyo gibi kalkınca yine aynı canım sıkıldı o yüzden 😔
Mervesya aylin1629 ayni agrilar bendede var yurutmuyor resmen ve dun kahverengi leke geldi bu ay duphaston diye ilac kullandim ve sogan suyu ictim ondan mi ki dedim
melisaugtr Tusami benim öncesinde olmadı canım ya ona üzüldüm açıkçası. 2-7-8-10 oldu benim yumurtlamayı değerlendiremedim eşim sperm testi verdi perhiz uyguladık o yüzden çatlamayı değerlendirebildim 2 gün üst üste olarak🤷🏼♀️ Nasip kuzucum gönlümüzden geçen kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah 🙏🏼
Tusami melisaugtr senin yine 4 defa olmuş biz ikide kaldık 😄olacağı varsa oluyor ben bunu anladım , zamanı var, biz ne kadar istesekte
Meltemondessss Tusami ay içim rahatladı canım bugün ara ara kasık ağrım başladı ama çok kısa sürüyo rabbim inşaAllah hepimize nasip eder🙏🏻🙏🏻☺️
Tusami Meltemondessss ya bununla ilgili post açtım yazan olmadı, şimdi yumurtlama soldan oldu bu ay hep o taraf ağrıdı, dünde hafif sol taraf ağrısı batması vardı. Bu akşam sağ taraf ağrıdı hep, bebek varsa eğer yumurtlama olan taraf mı ağrır hep?
77Bebek35 melisaugtr https://resimyukle.io/r/cWHPCWoiNE 27 mart adet oldm sonra basladım teste cıft gordum degerlendırdım aradan bır hafta gectı bugun yıne cıft..ıkı defamı yumurtlama oldu yada hangısı dogru anlamadm ben
aylin1629 AngeL- ovl. testi yapmıyorum canım bende anlamıyorum pek. Döngümün 11. 12. Günü kasık ağrılarım oldu 7-9-12-13 günlerini değerlendirebildik. Senin ne zaman oldu
aylin1629 AngeL- dinlendim canım ağrılarım bitti sonra baş ağrısı başladı iftara bir saat kala iftarda ilaç içtim ama afedersin onuda çıkardım çok zor bir gece geçirdim😔
AngeL- 77Bebek35 ben çok anlamam ama sonuncu olan çok koyu bide 5 nisandaki 2 seçenek var ya iki kez yumurtladın yada bugün pikin😅