Tusami aylin1629 aynen ya 😄sabah sanki adet olacakmışım gibi bir ağrım vardı 😄neden acaba ya?? Aynı gidiyoruz bu arada 😻
Lrkvrm Mervesya Mervesya sadece çatlama günü 3 tane diye okumuştum ama net bilmiyorum canım mutlaka doktoruna danış bence aklında kalmasın
aylin1629 Tusami aynen sol kasık ağrısı oldu falan demiştin ondan sana sormak istedim aynıyız 😊 ama benim ağrı devam ediyor
Tusami aylin1629 aslında hiç bir belirtiyi takmıyorum, çünkü o kadar çok kesin hamileyim belirtisinin hepsini yaşadım ki sonuç hep negatif 😄 ama psikolojik işte , biraz kasık ağrısı olsa işte diyorsun 😂
Nurrrolli Kızlar benim de 22 nisan ama aşırı sancım var adet olacakmışım gibi ve akıntım da çok yoğun belim ve sağ kasığım beni mahvetti umutlanmalı mı bilmiyorum 😅
aylin1629 Tusami daha önce de böyle oldu diyorsun yani 🤔 inşallah adet belirtisi değildir bağa ağrım var sol tarafta daha fazla
aylin1629 AngeL- canım bugün biraz alışverişe çıktım adet olacak gibi ağrılarım oldu yatınca geçiyo gibi kalkınca yine aynı canım sıkıldı o yüzden 😔