aylin1629 AngeL- danabilirsem bende 25 inde yaparım aynı gün yaparız😊 elimde bir tane kaset test var başka almak istemiyorum alırsam kesin erken yaparım🤭😅
AngeL- deryarslan00 bazen insanın şansından oluyor hevesle test alınır bi bakmışsın 🩸 inşallah eşine güzel haberler veririsin kuzum düşünsene hediye olarak bi çift ayakkabı verdiğiniii🥲🥰🌸
AngeL- 2melkannesii yaaa sizi gördüğüme o kadar çok sevindim kii anlatamam 🥰 aylin melis ve sen 🌸♥️ Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim🥺 Ama bu postta inşallah güzel haberlerimiz olsunnnnn🥲♥️🌸
Tusami Meltemondessss belirti için erken daha, kasık ağrım batma oldu bu gün ara ara, varsa da daha çok yeni, rahme anca ulaşmıştır , belirti olmaması normal yani bu yüzden umutsuz olma ☺️
AngeL- umutluanneadayi Tusami 1ciftyesilgoz aycabelgin0 77Bebek35 aylin1629 Tomrishatun Anneolacakmiyim Semadml Kvser yuksell07 deryarslan00 melisaugtr mom130 Bfduam 2melkannesii Meltemondessss Zynpasr65 berilveannesi SemaArin Lrkvrm Aymir46 Mervesya Gurbetcicegi Kızçeler başladı mı belirtileriniiiz 🥰🌸
mom130 AngeL- gittim herşey temiz. Eşimin de benim de. Sadece rahim filmi çektirmedim onu çektirmeyi düşünüyorum bu ara.
aylin1629 AngeL- canım ya üzüldüm 😔 düşüğün sebebi neymiş peki. Benim de bir oğlum var düşük tehlikesi oldu hep ilaç ve iğne kullandım 32. Haftada suyum geldi. Enfeksiyondan olmuş vücudun Enfeksiyona yatkın dedi doktor
AngeL- aylin1629 benimde kan pıhtılaşmam varmış kuzum bebeğimin suyu bitmişti plesanta direnç oluşturduğu için
Bfduam Tusami korunuyor muydun? Nur22Elif tekrar yaptın mı test? Ovulasyonla da dener misin koyularmış olmalı.
Meltemondessss Tusami ay içim rahatladı canım bugün ara ara kasık ağrım başladı ama çok kısa sürüyo rabbim inşaAllah hepimize nasip eder🙏🏻🙏🏻☺️
berilveannesi AngeL- bennn 22 nisan 🥰🥰2 gün önce yumurtam çatladı değerlendirmeler yapılıyor 😂🤲🏼hakkımızda hayırlısı olur inşallah
AngeL- aylin1629 valla kuzum büyük konuşmak istemiyorum ama bu ay ben yapmıcam çok kararlıyım 😅 sende yapma gününü bekle ve doooğru kan testine git 🥰 ben belki geçen ay silik görmeseydim kimyasal olduğunu görmücektim üzülmücektimde🥺 o yüzden kararlıyım🥲 eşimde başımın etini yiyor zaten bi daha test yapmak yok diye 😅