Tusami aylin1629 aynen batma var çok şiddetli değil, inşallah vardır canım yaaa, zaman geçmiyor🥺sen adetin geçmesini bekliyor musun, yoksa önceden test yapıyor musun
melisaugtr AngeL- 3 aydır deniyoruz bu ay 4’e gireceğiz ilk zaman çok modum düşüyodu ama artık zamanını bekliyo bizim minikler diyorum hep😅😅 hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah kuzum ya🤗🤗😍
AngeL- melisaugtr öyle öyle kuşum bende önceki ay maalesef kimyasal gebelik geçirdim. Çok üzüldük ama yapıcak bişey yok elimizden bişey gelmiyo🥺 vakti saati vardır güzelleşiyodur🥰🌸
AngeL- umutluanneadayi Tusami 1ciftyesilgoz aycabelgin0 77Bebek35 aylin1629 Tomrishatun Anneolacakmiyim Semadml Kvser yuksell07 deryarslan00 melisaugtr mom130 Bfduam 2melkannesii Meltemondessss Zynpasr65 berilveannesi SemaArin Lrkvrm Aymir46 Mervesya Gurbetcicegi Kızçeler başladı mı belirtileriniiiz 🥰🌸
aylin1629 AngeL- ilaç ne için canım doktor kontrolündeyim demişsin tedavi falan mı özel değilse soruyorum ama..
AngeL- aylin1629 kuşum ben önceki ay kimyasal geçirdim daha öncesinde de 2 tane daha kimyasalım ve 17 haftalık düşüğüm var hepsi tedaviyleydi klasik takip diyebilirim bundan sonrası daha dikkatli kontrol altında yapılıcak
Tusami aylin1629 26-27 günde adet oluyorum canım, ben bekleyemiyorum ya, bu ay internetten test sipariş verdim eczaneye gitmek istemiyorum 😄
deryarslan00 mom130 Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin canım umutsuz olma dua et bu mübarek günlerin hürmetine kucağımızı boş bırakmasn Rabbim inşallah ❣️
Tusami melisaugtr benimde 6 nisan yumurtlama günüm canım 5 ini ve 7 sini değerlendirdik , öncesi ve sonrasını, şeninde tutma ihtimalin yüksek bence
melisaugtr Tusami benim öncesinde olmadı canım ya ona üzüldüm açıkçası. 2-7-8-10 oldu benim yumurtlamayı değerlendiremedim eşim sperm testi verdi perhiz uyguladık o yüzden çatlamayı değerlendirebildim 2 gün üst üste olarak🤷🏼♀️ Nasip kuzucum gönlümüzden geçen kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah 🙏🏼
deryarslan00 AngeL- ay inşallah canım ya gecen ay çok ümitlenmiştm daha doğrusu kendimi tutuyordm ama cevremden rüyalar falan olnca bide bir hafta geciktim Allah nasıl umutlandm ama tam test aldm geldm adet oldm 🥴 hormonlara falan baktırdm artık bende şükür normalmiş bu ay inşallaj diyorm eşimin de doğumgünü var umarm hediye olarak çift çizgi veririm 😅
AngeL- deryarslan00 bazen insanın şansından oluyor hevesle test alınır bi bakmışsın 🩸 inşallah eşine güzel haberler veririsin kuzum düşünsene hediye olarak bi çift ayakkabı verdiğiniii🥲🥰🌸
anneolmakzoramagulusuyeter deryarslan00 ayyyy inşaallahh kuşumm 🥰 benim de 19 nisan doğum günüm hep dua ediyorum Allahım bebişim doğum günü hediyesi olarak tutunsun sımsıkı diyee 🥰 dua eder dua beklerimmm 🥰🥰
Nur22Elif 18 nisan. Ama kaset test yaptım çok çok silik çıktı (profilimde resim var.) erken gebelik testi nöbetçi eczanede yokmuş. İnşallah pozitiftir.
Bfduam Tusami korunuyor muydun? Nur22Elif tekrar yaptın mı test? Ovulasyonla da dener misin koyularmış olmalı.
2melkannesii AngeL- geçen ayda sizin postta beklemiştim 5 gün gecikmeyle negatifi gördüm adet oldum oturdum yerime 😂bu ayda bat 27 bakalım😂
AngeL- 2melkannesii yaaa sizi gördüğüme o kadar çok sevindim kii anlatamam 🥰 aylin melis ve sen 🌸♥️ Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim🥺 Ama bu postta inşallah güzel haberlerimiz olsunnnnn🥲♥️🌸
aylin1629 AngeL- canım ya üzüldüm 😔 düşüğün sebebi neymiş peki. Benim de bir oğlum var düşük tehlikesi oldu hep ilaç ve iğne kullandım 32. Haftada suyum geldi. Enfeksiyondan olmuş vücudun Enfeksiyona yatkın dedi doktor
mom130 AngeL- gittim herşey temiz. Eşimin de benim de. Sadece rahim filmi çektirmedim onu çektirmeyi düşünüyorum bu ara.