AngeL- aylin1629 yaa olsun kuşum diğer aya yeniden denersin. Üzülme sakın♥️ Bi gün minişlerimiz gelicek bize ♥️
aylin1629 AngeL- inşallah canım hayırlısı olsun ne yapalım. Sizlerden güzel haberler alırız inşallah gönlünüzce olsun herşey🙏
aylin1629 Gurbetcicegi var gibi görünüyor canım bencede iki gün sonra tekrar dene varsa koyulaşır zaten
Bfduam Tusami tamam bakayım. yuksell07 iki gün kadar yuksell07 bence kuzum biz nik değiştirmedik ondandır, bi çoğu nik değiştirdiğinden eskiler bilinmiyor. Benimde 1,5 yil oldu deneyeli.
yuksell07 Bfduam ay valla çok sıkıldım artık hamileyimmmmm diye bağırmak istiyorum sevinçten ağlamak istiyorum🙈
Bfduam yuksell07 seninde var bi tane di mi? Sorma ta ayni duygular🤲 Lh değerinden anlar mısın yuksek çıkmış benim.
yuksell07 Bfduam 14e kadar normal kabul ediliyor cnm bu hormonun sayesinde yumurtlama ve çatlama oluyor cnm mesela yumurtlama donemdeysen bu değer yüksek çıkar yumurtlamadan sonra düşüşe geçer
yuksell07 @AngeL- @Bfduam @Tusami hasta oldum yaa bu ayda olmadı umutlar gelecek aya 😔🙈 dün akşam bir baş ağrısı tuttu sabaha kadar geçmedi iki hap içtim orucada niyetlenmistim ama öğlen ezanından önce geldi geliciler😔
AngeL- yuksell07 olsun kuzum ya her ay umut yeniden 🙏🏻 Üzülme sıkma canını herşeyin vakti saati vardır 🙏🏻 Hakkımızda hayırlısı olsun🌸
yenigebe_1 AngeL- 21 ama ne gelen var ne gidennnnnn https://imgyukle.com/i/Raganj Akşam kan vermeye gideceğim hayırlısıyla 😍
962301 Merhaba arkadaşlar benim de bugün daha gilen giden yok bir haftadır kasıklarda ağrı var benim gibi olan varmı
AngeL- 1ciftyesilgoz bende de yok 🥲 kız bide ben bugün naptım 🙈🙊gittim önceden kullandığım negatif testi tekrar kullandım gene negatif çıktı ya 🥲 inansamm mı inanmasam mı bilemedim hejsjjsjs 😅