Gurbetcicegi Kızlar ben dayanamıyorum ya test yapmamak için kendimi zor tutuyorum siz ne durumdasınız 😂🙈
AngeL- Gurbetcicegi benim bugün adet ağrısına benzer ağrım var ya 🥲 ha oldum ha olcam gibi hissediyorum
aylin1629 Gurbetcicegi yarııının 😁 dün akşam adet ağrısı vardı bugün bişey yok yarın neler olacak bakalım🤭😅 senin kaç gün var canım
yuksell07 AngeL- yasa bende göğüslerim çok fena ağrıyor 4-5 gündür dün kası kagrim başladı bugünde oldu ara ara adet Olcam sanıyorum sürekli lavaboya gidiyorum 🙈 pisikolojimiz allak bullak oldu
anneolmakzoramagulusuyeter AngeL- maalesef kimyasal yaşadım 2 ay öncesinde🥺 ayyy Rabbim tez vakitte hayırla sağlıkla haberini almayı nasip etsinn🥰
Gurbetcicegi Kızlar şurda bişey görüyor musunuz dayanamadım test yaptım 😭 göz yanılması gibi gördüm ama fotoda biraz oynayınca belli oldu erken gebelik testi değil kaset test yaptım reglime 3 gün kaldı 😔 https://imgyukle.com/i/RTMFac
1ciftyesilgoz Gurbetcicegi heyecanını anlıyorum kuzum ama bu pozitif çizgisi değil edindiğim tecrübelere göre. Nerdeyse büyün testlerim böyle çıkıyordu benim :/
AngeL- Gurbetcicegi ya ufak silik bi çizgi var ama kuruma çizgisi mi normal çizgi mi kestiremedim ben 🙄 ama inşallah vardır 2 gün sonra yeniden tekrarla bakalım koyulaşacakmı 🥰
aylin1629 Gurbetcicegi var gibi görünüyor canım bencede iki gün sonra tekrar dene varsa koyulaşır zaten
Gurbetcicegi 1ciftyesilgoz kuzum benim hiç böyle çıkmazdı ya kuruma cizgisi dedikleri şey bile çıkmazdı yani hep testlerim negatif olurdu 🤧
AngeL- aylin1629 yaa olsun kuşum diğer aya yeniden denersin. Üzülme sakın♥️ Bi gün minişlerimiz gelicek bize ♥️